Centre de Podología Villassar de Mar

Cerrado

0 años

Centre de Podología Villassar de Mar Vilassar de Mar

Podólogos en Vilassar de Mar

PODOLOGIA

 Servicio a domicilio

937593282
Carrer Sant Genís, 6 , 08340, Vilassar de Mar (BARCELONA) Otras direcciones

Cerrado

Lunes

Martes y

Miércoles

Jueves y

Viernes

Sábado

Domingo


Contacta con Centre de Podología Villassar de Mar

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
0 años

Sello de Beedigital

Información y servicios de Centre de Podología Villassar de Mar

CENTRE PODOLOGIA

Actividades

Podólogos

Información adicional

  • Centre de Podología Villassar de Mar forma parte de la red BeeDIGITAL y su información está verificada y protegida.
  • Cita previa

Acerca de Centre de Podología Villassar de Mar

La història de la podologia Bejiga comença paral·lelament a Vilassar de Mar i Badalona amb en Domingo Bejiga Garriga i en Joan Bejiga.

L’any 1977 a Vilassar de Mar en Domingo Bejiga Garriga s’estableix com a podòleg al barri del “barato”. Amb el temps la consulta va quedar petita i va canviar de localització fins a establir-se al carrer Sant Genís que és on som actualment.

Uns anys més tard, al 1984, a Badalona, en Joan Bejiga i la Carme Noguer lloguen un petit local per posar injeccions el primer i per fer massatges la segona. Més tard, es traslladen al carrer Conquesta, on som actualment, i on en Domingo Bejiga Serra seguirà els passos del seu pare i continuarà amb l’ofici.

Al 2005, la tercera generació dedicant-se a la salut en general i la segona generació que es dedica a la cura dels peus en particular, entra al negoci per continuar l’empenta que l’avi, els pares i el tiet van començar ja fa uns anys enrere.

Ara, al 2017, la jubilació dels predecessors fa que l’Eduard Bejiga agafi la responsabilitat de seguir les petjades que les altres generacions han deixat. El llistó és alt, ja que tots han sigut institucions com a professionals de la infermeria i la podologia, tant a Badalona com a Vilassar de Mar. Aplicant tots els coneixements que li han donat i modernitzant-los amb els nous que ha aprés i aprendrà espera poder seguir resolvent totes les vostres consultes.

Podologia Bejiga també vol oferir-vos altres serveis com el de fisioteràpia i el de cirurgia plàstica, intentant així fer més complerts els serveis que us oferim, dotant-nos dels millors professionals.