Fundación Hospital Sant Pere

Cerrado

0 años

Fundación Hospital Sant Pere Vilassar de Dalt

Residencias privadas para personas mayores en Vilassar de Dalt

Residència per persones grans/persones dependents.


937539850
Avinguda Santa Maria, 18-20 BAJO;TORRE, 08339, Vilassar de Dalt (BARCELONA)

Cerrado

Lunes

Martes

Miércoles

Jueves

Viernes

Sábado

Domingo


Contacta con Fundación Hospital Sant Pere

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
0 años

Sello de Beedigital

Información y servicios de Fundación Hospital Sant Pere

Benvinguts a la Fundació Hospital de Sant Pere, una residència per a persones grans i persones dependents, situada a la població de Vilassar de Dalt, en una zona agradable i tranquil·la de la comarca del Maresme.

Actividades

Residencias privadas para personas mayores


Acerca de Fundación Hospital Sant Pere

Benvinguts a la Fundació Hospital de Sant Pere, una residència per a persones grans i persones dependents, situada a la població de Vilassar de Dalt, en una zona agradable i tranquil·la de la comarca del Maresme. La nostra atenció s’adreça a la prestació de serveis integrals a la tercera edat, basant-nos en una atenció individualitzada per a cada resident.

La Fundació Privada Hospital de Sant Pere és una entitat sense ànim de lucre, els orígens de la qual es remunten a l’any 1728. La Fundació la conforma un copatronat entre la Parròquia i l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, que nomenen la direcció i la gerència del centre, una concepció de la institució, que – amb lleugers canvis- s’ha mantingut al llarg dels anys, des de fa gairebé tres segles.

A la Fundació Hospital de Sant Pere, els residents i les seves famílies hi trobaran un ambient proper i relaxat, amb un equip interdicisplinar de professionals de primer nivell (gerontologia, medicina, fisioteràpia, psicologia…) per tenir cura i fer companyia a les persones grans i/o dependents.

Actividades relacionadas

Residencias para personas mayores