ITV Prevencontrol

Abierto

+ de 20 años

ITV Prevencontrol Vic

Inspección técnica de vehículos en Vic

Inspección técnica de vehículos.


972493912
Carrer Sant Llorenç Desmunts, 22 Pol. Ind. Malloles, 08500, Vic (BARCELONA) Otras direcciones

Abierto

Lunes

Martes

Miércoles

Jueves

Viernes

Sábado

Domingo Cerrado


Contacta con ITV Prevencontrol

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
+ de 20 años

Sello de Beedigital

Información y servicios de ITV Prevencontrol

  • Inspección técnica de vehículos. Turismos, motos, camiones..
  • Consulte nuestro teléfono de cita previa.

Actividades

Inspección técnica de vehículos


Acerca de ITV Prevencontrol

A PrevenControl seguint la política datenció al client ens comprometem a mantenir una comunicació constant amb els nostres clients perquè tinguin una experiència agradable i confortable a les nostres instal·lacions. Per aquest motiu, posem a la seva disposició diferents vies per atendre i resoldre duna manera ágil qualsevol incidencia, contratemps o reclamació.

El compromís de PrevenControl amb els clients i amb la societat, es porta a terme mitjançant el Sistema Integrat de Gestió que està enfocat al servei als seus clients i al respecte i protecció al medi ambient.

Segons el R.D. 224/2008, de 15 de febrer, la informació tècnica i administrativa relativa al vehicle així com les dades i resultat de la inspecció, seran facilitades a les Administracions públiques competents en matèria d´Indústria i de Trànsit.

INFORMACIÓ PER A REVISIONS DE TAXÍMETRES I/O TRANSPORT ESCOLAR: La gestió de la cita prèvia per a les revisions de TAXÍMETRES i/o TRANSPORT ESCOLAR NOMÉS es pot realitzar pel telèfon de cita prèvia 902 31 32 31.

INFORMACIÓ PER A REVISIONS DE VEHICLES DE MÉS DE 3.500KG. DE MMA: Com a norma general la inspecció s´haurà de realitzar en un estat de càrrega del vehicle que permeti obtenir l´eficàcia mínima reglamentària respecte a la MMA. No obstant això, aquesta càrrega no podrà suposar perills o molèsties per al personal o clients de l´estació. Si el vehicle disposa de preses de pressió d´aire, no serà necessari que la càrrega sigui elevada.

INFORMACIÓ PER A D´ALTRES GESTIONS I TRÀMITS (NO PERIÒDIQUES): Per realitzar qualsevol tipus de tràmit corresponent a inspeccions NO periòdiques (duplicat de documentació, tramitació de reformes, vehicles d´importació, anotacions a la fitxa tècnica, etc.) NO és necessari fer reserva de cita prèvia. Només cal presentar-se a l´estació ITV corresponent, dins de l´horari establert per aquest tipus de gestions, i fer la sol·licitud del tràmit. En el mateix moment us informaran de la documentació necessària (en cas que no la porteu), requisits i procediment en cada cas. Per consultar els horaris d´aquests tipus de gestions podeu adreçar-vos a la SECCIÓ ESTACIONS d´aquesta mateixa web.