Fred Industrial Canellas S.L.

Abierto

+ de 20 años

Fred Industrial Canellas S.L. Vic

Refrigeración industrial en Vic

Instal·lacions i manteniment fred industrial.

 Servicio a domicilio

938861185
Carrer Solsona, 7 BAJO, 08500, Vic (BARCELONA)

Abierto

Lunes

Martes

Miércoles

Jueves

Viernes

Sábado Cerrado

Domingo Cerrado

Llama gratis

Contacta con Fred Industrial Canellas S.L.

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
+ de 20 años

Sello de Beedigital

Información y servicios de Fred Industrial Canellas S.L.

Instal·lacions i manteniment fred industrial, fred comercial, refrigeració, climatització, aire condicionat, hosteleria.

Actividades

Refrigeración industrial


Acerca de Fred Industrial Canellas S.L.

Empresa especialitzada en el sector de la refrigeració des de l'any 1955, situats en la població de Vic. Gran experiència en aquest camp que ha anat en augment al llarg de tots aquests anys.
En aquests moments l'empresa compta amb un equip tècnic professional capaç de desenvolupar una gran varietat d'aplicacions dels sistemes frigorífics, destinats a equipaments comercials o industrials del sector agroalimentari.

Disposem de les millors instal·lacions modernes i ben situades:
Tenim una *gan exposició de maquinària i mobiliari frigorífics, en la qual podem destacar vitrines i murals refrigerats, congeladors horitzontals i verticals, **botellers i armaris frigorífics, càmeres de panells aïllants, aparells d'aire condicionat i maquinària de fred industrial.

El nostre taller està preparat amb les eines i utillatges necessaris per dur a terme el nostre treball.

La nostra empresa ha estat molt vinculada al sector *cárnico i la nostra experiència en aquest camp, que ha quedat contrastada en moltes instal·lacions relacionades amb aquesta activitat, com poden ser túnels de congelació, càmeres de manteniment de congelats, càmeres de conservació, túnels d'oreig, sales refrigerades, sales blanques refrigerades, i *secaderos d'embotits.

Hi ha altres sectors del món agroalimentari en els quals també hem fet importants instal·lacions: túnels de congelació de pa, túnels de refredament de xocolata i de sucre, càmeres per a conservació de fruites i verdures, càmeres per a conservació de flors, càmeres per a productes làctics, tancs de refredament de líquids, plantes *enfriadoras d'aigua, fabricació de gel, *abatidores de temperatura per a precuinats, equips frigorífics per a aplicacions especials, etc.

Fred Industrial Canellas S.L. es una empresa que fue constituida el 21/12/2001 bajo la forma social de SOCIEDAD LIMITADA y cuyo CNAE (Clasificación Nacional de Actividades Económicas) se corresponde con la actividad: Fontanería, instalaciones de sistemas de calefacción y aire acondicionado. Cuenta actualmente con una plantilla de de 10 a 50. Su capital social es de 50.000€ - 100.000€. Actualmente, su facturación se encuentra en el rango de entre 1.000.000€ - 2.500.000€.

Información financiera y mercantil

  • Fecha de constitución: 21/12/2001
  • Forma social: SOCIEDAD LIMITADA
  • Actividad CNAE: Fontanería, instalaciones de sistemas de calefacción y aire acondicionado
  • Rango Nº empleados: de 10 a 50
  • Rango de facturación: 1.000.000€ - 2.500.000€
  • Rango del capital social: 50.000€ - 100.000€

Servicios

  • Servicios a domicilio

    Actividades relacionadas

    Frio industrial, máquinas y equipos: reparaciónFrío industrial: equipos (mayoristas)Frío industrial (venta y reparación)