Información y servicios de Calderes Osona

Caldera i instal·lació desde 28€ al mes IVA inclòs

Servicios

  • De dilluns a divendres de 9:15 a 19:15
  • Instal·lació de calderes de condensació i aerotermia

Actividades

  • Calderas de gas: instalación y mantenimiento

Acerca de Calderes Osona

Calderes Osona amb més de 25 anys d'experiència i servei a la Catalunya central, ofereix servei de principi a fi, amb màxima qualitat i eficiència, servint als nostres clients amb honestedat i integritat.
Mantenir la competitivitat en el mercat actual, la correcta relació cost-benefici i el respecte amb el medi ambient com a norma essencial són els valors prioritaris per CalderesOsona.cat.
Retirem la teva antiga caldera i t’he n’instal·lem una de nova amb sistema de condensació o un nou sistema de Aerotermia, molt més eficient i respectuós amb el medi ambient. Gaudiràs de la calidesa de la teva nova caldera en el menor termini possible. Notaràs l’estalvi econòmic des del primer dia gràcies al baix consum.
Els sistemes d'aerotèrmia extreuen la inesgotable energia de el mateix aire per tant aquesta considerat Energia Renovable de cara a les normatives de les noves construccions i són capaços de produir Fred o Calor i Aigua Calenta a una relació de 4,5kw de potència per cada Kw que paguem SCOP 4,5.
Respectaràs més el medi ambient degut a les reduïdes emissions de contaminants aconseguides per aquesta innovadora tecnologia. Oferim sens dubte una relació qualitat preu insuperable, sense obligació a cap contracte de manteniment, sense necessitat de pertànyer a cap companyia de gas o llum en particular. Calderes de condensació o aerotermia de primeres marques, segons normativa ERP. Possibilitat d’obtenir un 100% de finançament, amb terminis de fins a 24 mesos sense interessos i de fins a 72 mesos amb interessos molt baixos. Calderes Osona certifica els seus treballs per escrit, per a una total tranquil·litat.

També canviem velles calderes dièsel per calderes dièsel de condensació total. Consulta’ns! Acceptem totes les targetes de crèdit i formes de pagament, financem sense interessos fins a 24 mesos i fins a 72 mesos amb mínims interessos perquè puguis pagar amb els estalvis aconseguits. Contaminar menys ara amb calderes osona és possible.

Imágenes y vídeos

Este negocio no admite opiniones y valoraciones sobre su actividad