Taxi Vallirana

Abierto

0 años

Taxi Vallirana Vallirana

Taxis: servicios y paradas en Vallirana , Taxis en Vallirana


618540854  -  935171071
Carrer Pau Casals, 2 BAJO, 08759, Vallirana (BARCELONA)

En este momento

Abierto

Redes sociales


Contacta con Taxi Vallirana

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
0 años

Sello de Beedigital

Información y servicios de Taxi Vallirana

 • Servei les 24 hores, els 365 dies, i la puntualitat i comoditat són el nostre objetiu
 • Centres de salut i hospitals. Compres, paqueteria i documentacions. Sortides d´esbarjo i celebracions. Rutes turístiques. Serveis per a empreses i asseguradores
 • Reserva de TAXI ONLINE

Actividades

Taxis: servicios y paradas


Acerca de Taxi Vallirana

VISITA VALLIRANA I RODALIA
Vallirana està situada a l’oest de la comarca del Baix Llobregat, amb una extensió de 23,93 quilòmetres quadrats. Amb un relleu accidentat i un pendent mitjà superior al 20%, compta amb una profusió d’avencs i coves que ja van ser habitades en època Neolítica, com la Cova Bonica d’interès històric, i d’altres diversos elements patrimonials

AVANTATGES DEL SERVEI DE TAXI PER A LA MOBILITAT
L’avantatge principal del TAXI està en el fet que és un servei de porta a porta. Per a trajectes curts -dintre del municipi-, mitjans -entre comarques-, o llargs recorreguts -per tot Catalunya o fins i tot per tot Europa, amb les corresponents autoritzacions i permisos de transport interurbà de què disposem les 4 llicències de TAXI del nostre municipi, Vallirana

SERVEIS PRINCIPALS
24 hores, 7 dies a la setmana
Tenim dissenyat un servei a torns, les 24 hores del dia, tots els dies de l’any, per la teva tranquil·litat, pensant en els teus desplaçaments.

Salut i Mútues
Conscients de les dificultats de mobilitat que es presenten en determinades edats i/o situacions, disposem de diversos vehicles adaptats.

Estudiant
Amb un vehicle de 8 places, que podeu compartir entre vosaltres, tindreu l’opció de desplaçar-vos, pagant el mateix que si el cotxe fos de quatre seients.

Encàrrecs
En aquestes gestions, com que no formen part de la prestaci� de serveis de transport de viatgers, emparada sota l�autoritzaci� VT i no estan subjectes a la normativa de transports, per tant tampoc a la utilitzaci� del tax�metre, el preu s�estableix lliurament segons el tipus de servei.

Sortides
Organitza la teva “festa a mida” sense preocupar-te de conduir i al millor preu. Un xofer a la teva disposició amb reserva prèvia i amb vehicles que condicionem per a la teva sortida.

Rutes
Planifica o demana’ns una ruta i l’organitzarem perquè tu, amb la família o els amics, puguis conèixer el municipi: la nostre cultura, gastronomia, història i l’entorn natural, segons els teus gustos i interessos.

Empreses
Et portem a l’Aeroport, domicili, hotel, restaurant, a la teva empresa o et traslladem a qualsevol punt del territori nacional.

Asseguradores
Som experts en el servei interurbà per la naturalesa del nostre entorn. Estem especialitzats en serveis de curta, mitjana i llarga distància per carretera.

Si planifiques amb temps i reserves prèviament, reduiràs el preu del teu desplaçament.

Servicios

 • Internet wifi

  Métodos de pago

  • Master Card
  • American Express
  • Visa

  Información adicional

  • Taxi Vallirana forma parte de la red BeeDIGITAL y su información está verificada y protegida.
  • Servicio de urgencias 24h
  • Horario continuo: 24 HORAS

  Actividades relacionadas

  Turismo: servicios