+10 años con

Información y servicios de Servei Informatic Professional

Software de gestió, noves instal·lacions, datafons, TPV. - Venda i reparació d´equips informàtics, contabilitat - Xarxes i Telecomunicacions - Servidors - Sistemes de videovigilància i seguretat.

Tratamientos, Marcas y Productos

  • Marcas: SAMSUNG, HP, EPSON, LENOVO, HEWLETT PACKARD, BELL, PACKARD BELL, LG, BROTHER, KASPERSKY, ICG, ICG SOFTWARE, DAHUA, Dahua, Samsung, Hp, Epson, Lenovo, Hewlett Packard, Bell, Lg, Brother, Kaspersky, Icg
  • Productos: Tpv

Actividades

  • INFORMATICA: SERVICIOS A EMPRESAS

Información adicional

  • Software de gestión
  • Nuevas instalaciones
  • Venta y reparación de equipos
  • Servei Informatic Professional forma parte de la red BeeDIGITAL y su información está verificada y protegida.

Quiénes somos y qué hacemos

L'empresa vol ser un referent per a totes les empreses que operen en el difícil mitjà de la nostra zona. Pretenem solventar problemes que altres empreses similars que operen en zones amb més comunicacions i infraestructures no tenen, o sigui que les empreses del Pirineu siguin tant o més competitives que les que operen en altres zones amb més avantatges competitius. La informàtica és una tecnologia clau per aconseguir això i PC TELECOS, ha de ser capaç d'oferir una tecnologia adaptada a aquestes circumstàncies.

El principal valor de l'empresa és l'estudi i l'adaptació de les tecnologies a les empreses amb el desavantatge competitiu d'operar en una zona geogràfica. Per això és dona al seu personal la llibertat d'investigar tecnologies i adaptar-les als clients.

Volem que les empreses de la zona pirinenca tinguin uns serveis informàtics d'alta qualitat i adaptats a les condicions geogràfiques de la zona

-Xarxes i comunicacions
-Manteniment integral dels sistemes informàtics
-Instal·lacions Wi-Fi
-Servidors
-Software de gestió empresarial
-Videovigilancia
-Hardware
-TPV
-Domòtica

Imágenes y vídeos

Reserva un parking cerca de aquí

Actividades relacionadas

terminales punto de venta (tpv): instalacion y mantenimiento, informatica y ofimatica: establecimientos, informatica: servicio integral.

0  opiniones de la comunidad


Cargando comentarios. Espere, por favor.