+20 años con

Información y servicios de Hidrojet Girona - Dessembussos Desatascos

 • Servei 24 hores. Netejes industrials i públiques. Manteniments integrals.
 • Especialistes en recepció i transport de residus.
 • Equip TV, inspecció de canonades i col- lectors.

Actividades

 • LIMPIEZAS TECNICAS

Información adicional

 • Horario continuo: 24 HORAS
 • Hidrojet Girona - Dessembussos Desatascos forma parte de la red BeeDIGITAL y su información está verificada y protegida.

Acerca de Hidrojet Girona - Dessembussos Desatascos

Hidrojet Servicios S.A. és un Empresa amb més de 40 anys dexperiència en el sector de les neteges públiques i industrials. Que compta amb el certificat de lAgència de Residus de Catalunya (A.R.C.) de la Generalitat de Catalunya, com a empresa autoritzada per al transport de residus ( HIdrojet Servicios ,S.A. amb el núm. dautorització T-1789 i CLM,SL amb el T-322). Lempresa té implantada la Norma ISO 9001(normativa atorgada després de superar diverses auditories i uns exhaustius controls de qualitat, per tal doferir el millor servei als nostres clients, mitjançant el funcionament del Sistema de Gestió de Qualitat de la normativa ISO 9001.
Hidrojet Servicios S.A. té la seu central a la població de Sarrià de Ter (Girona), i compta amb delegacions a les poblacions d Olot i Roses, amb una ubicació estratègica, per poder oferir una eficaç cobertura a tota la província. Així li podem garantir que el nostre servei durgències 24h li donarà la millor solució al seu problema en la major brevetat possible.

El nostre telèfon durgències és per les 24h del dia, els 365 dies de lany.
Telèfon: 649 90 45 42

Tot i la nostra cobertura especial a la província de de Girona, donem plena cobertura a qualsevol punt de Catalunya.

Com a empresa competent comptem amb tots els certificats requerits per el tipus de servei que prestem (Assegurança RC, certificats de formació i de Prevenció de Riscos Laborals per als nostres operaris, Certificats de prevenció de la Legionel·la,)

Neteges urbanes

Som una empresa especialitzada en tot tipus de neteges, des de canonades i desaigües de cases particulars, fins a dipòsits de combustible. Elaborem pressupostos per al manteniment dels sifons i canonades de comunitats de veïns.

Neteges industrials

Amb més de 40 anys dexperiència treballant per empreses líders en el seu sector. Netegem tot tipus dinstal·lacions industrials, torres de refrigeració, condensadors, filtres, calderes,etc... Els nostres Equips treballen amb aigua a alta i màxima pressió, per obtenir els resultats desitjats.

Transport de residus

Transportem tot tipus de residus líquids i gestionem els residus sòlids. Comptem amb lautorització de l Agència de Residus de Catalunya (A.R.C.), així com els permisos ADR, per al transport de matèries perilloses. Gestionem la documentació per al tractament i destrucció del residu, directament amb les Plantes Gestores.

Hidrojet Girona - Dessembussos Desatascos es una empresa que fue constituida el 01/07/1982 bajo la forma social de SOCIEDAD ANONIMA y cuyo CNAE (Clasificación Nacional de Actividades Económicas) se corresponde con la actividad: Otras actividades de limpieza industrial y de edificios. Cuenta actualmente con una plantilla de de 0 a 10. Su capital social es de 50.000€ - 100.000€. Actualmente, su facturación se encuentra en el rango de entre 0€ - 500.000€.

Información financiera y mercantil

 • Fecha de constitución: 01/07/1982
 • Forma social: SOCIEDAD ANONIMA
 • Actividad CNAE: Otras actividades de limpieza industrial y de edificios
 • Rango Nº empleados: de 0 a 10
 • Rango de facturación: 0€ - 500.000€
 • Rango del capital social: 50.000€ - 100.000€

Imágenes y vídeos

Reserva un parking cerca de aquí

Actividades relacionadas

residuos industriales: transporte y almacenamiento, residuos industriales: tratamientos, limpieza industrial: empresas.

0  opiniones de la comunidad


Cargando comentarios. Espere, por favor.