Marti Agricola


938320651
Carretera Navarcles (BV-4511), KM 4,8 BAJO;PARC. 7-8;NAVE 7, 08251, Santpedor (BARCELONA)

Contacta con otros negocios similares

CENTROPLAG

935881470

Jardinería Doncel

625145958

Contacta con Marti Agricola

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
Únete a BeeDIGITAL

Información y servicios de Marti Agricola

Fitosanitaris, agricultura, jardinería.

Actividades

FITOSANITARIOS PRODUCTOS: DISTRIBUCION


Acerca de Marti Agricola

Som distribuïdors de primeres marques en productes fitosanitaris, nutricionals i llavors per als professionals i amants de lagricultura, la jardineria i els espais verds. La nostra trajectòria de més de 25 anys avala la qualitat dels productes i serveis que oferim.

Actualment diversifiquem les línies de negoci cap a una atenció més personalitzada, adaptant-nos a les necessitats de cada client a través duna autèntica cultura de vocació de servei.

A Martí Agrícola dinamitzem les nostres relacions amb els clients a través duna organització estratègica en unitats de negoci: espais verds i ornamentals, agricultura, horticultura professional, productes per a cooperatives agrícoles, garden centers i botigues especialitzades, així com també pinso per a mascotes.

Espais verds i jardineria:

Com a experts en els espais verds, disposem dels productes necessaris per oferir un servei de qualitat, sempre mitjançant un tracte personalitzat i un seguiment continu.

En espais verds, les primeres marques de fitosanitaris, llavors, fertilitzants específics i correctors confien en nosaltres: som capdavanters en totes les activitats i serveis que oferim als nostres clients.

Agricultura:

Més de 25 anys al costat dels agricultors avalen la nostra capacitat de resposta professional enfocada al millor resultat. A Martí Agrícola estem preparats per afrontar els reptes duna nova agricultura, sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

La nostra feina es basa en oferir un assessorament de qualitat per part del nostre equip de tècnics comercials, amb lobjectiu dassolir rendiments òptims en tots els cultius (cereals, colza, blat, vinya, hortalisses, ornamentals...), distribuint les principals marques a nivell nacional i internacional en fertilitzants, llavors i fitosanitaris. Tanmateix, organitzem jornades tècniques de formació y dadaptació a les noves normatives.

Horticultura professional:

A Martí Agrícola oferim un servei integral, des de la venta de la llavor, fins que es recol·lecta el producte. Treballem al costat del client, oferint-li les millors llavors procedents dempreses punteres en I+D, que desenvolupen noves i millors varietats cada temporada.

Elaborem programes de fertilització en els cultius i, en els tractaments, confiem en les principals marques de fitosanitaris convencionals i ecològics.

Paqueteria agrícola i botigues especialitzades:

Cooperatives agrícoles, agrobotigues, garden centers... confien en nosaltres com a proveïdors de fitosanitaris, llavors i adobs per als seus clients. Oferim un recolzament tècnic constant, un sistema dentrega puntual i eficient i una àmplia gamma en formats per a professionals i jardineria domèstica.

Pinso per a mascotes:

Com a complement a un servei integral per a botigues.

Marti Agricola es una empresa que fue constituida el 21/12/1995 bajo la forma social de SOCIEDAD LIMITADA y cuyo CNAE (Clasificación Nacional de Actividades Económicas) se corresponde con la actividad: Alquiler de bienes inmobiliarios por cuenta propia. Cuenta actualmente con una plantilla de de 0 a 10. Su capital social es de más de 100.000€. Actualmente, su facturación se encuentra en el rango de entre 0€ - 500.000€.

Información financiera y mercantil

  • Fecha de constitución: 21/12/1995
  • Forma social: SOCIEDAD LIMITADA
  • Actividad CNAE: Alquiler de bienes inmobiliarios por cuenta propia
  • Rango Nº empleados: de 0 a 10
  • Rango de facturación: 0€ - 500.000€
  • Rango del capital social: más de 100.000€

Únete a BeeDIGITAL

Opciones similares a FITOSANITARIOS PRODUCTOS por la zona

Mapa de situación

Static map image