Serveis Funeraris - Torra S.a.

Abierto

Antigüedad PA Digital + de 20 años

Serveis Funeraris - Torra S.a. Sabadell

Funerarias en Sabadell

Serveis funeraris

Logo PAdigital valoraciones

937270254  -  937277400
Carrer Ronda d'Orient, 71, 27 BAJO, 08203, Sabadell (BARCELONA)

En este momento

Abierto

Llama gratis

Contacta con Serveis Funeraris - Torra S.a.

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
Antigüedad PA Digital + de 20 años

Sello de Beedigital

Información y servicios de Serveis Funeraris - Torra S.a.

  • Serveis funeraris a Sabadell, Castellar, Caldes...
  • Servei d´ incineraciò.

Actividades

Funerarias


Acerca de Serveis Funeraris - Torra S.a.

Torra S.A. es va constituir en els seus orígens com a una empresa familiar del sector de la fusta. A mitjans del segle passat va reconduir la seva activitat i es va transformar en una empresa especialitzada en la prestació de Serveis Funeraris.


El 1950 es constitueix l'empresa Servicios Funerarios Hijos de Isidro Torra Figuls, que des d'aleshores i fins l'actualitat es converteix en el concessionari dels Serveis Funeraris de Sabadell.


Cal destacar la rellevància que va tenir, tant en l'empresa de la seva ciutat natal com en el sector funerari nacional, el senyor Cristóbal Torra, molt especialment durant els anys en què va ocupar el càrrec de gerent dels Serveis Funeraris de Barcelona, activitat que va exercir des del 1955 fins a la seva jubilació.


La següent generació va modificar el nom de la societat per l'actual de TORRA S.A., i va fer bastir, en les dependències de l'antiga seu de l'empresa, situada aleshores al carrer de Sant Joan, les primeres sales de vetlla de la ciutat de Sabadell. Més endavant, totes les instal·lacions serien traslladades al nou edifici de la Ronda d'Orient.


Actualment, l'empresa està representada per la quarta generació de la família Torra, néts del senyor Cristóbal, conjuntament amb la família Izard de la Peña.

L'activitat de l'empresa abasta els municipis de Sabadell, Castellar del Vallès, Caldes de Montbui i Sant LLorenç Savall.

El Tanatori de Sabadell i seu social de l'empresa, fou inaugurat el 1992 i des d'aleshores ha estat objecte d'un procés d'ampliació i obres de millora que va concloure el 2007 disposant actualment de 10 tanatosales, sala de cerimònies amb capacitat per a 250 persones, cafeteria i floristeria, el taller de la qual es troba en el mateix tanatori.