+5 años con

Información y servicios de Farmàcia Tres Creus

  • Atenció farmacèutica sistema personalitzat de dosificació (SPD) ,Línia dermocosmètica pròpia
  • Cosmètica natural (ELIT DERM), Fórmules magistrals, Homeopatia Nutició infantil
  • Dilluns a divendres: 9:00-20:30 Dissabtes: 9:30-13:30

Actividades

  • FARMACIAS
  • Farmàcia Tres Creus forma parte de la red BeeDIGITAL y su información está verificada y protegida.

Acerca de Farmàcia Tres Creus

Som una farmàcia que desenvolupa la seva activitat des de l'any 2010, data en la qual l'actual farmacèutic titular es va fer càrrec de l'empresa després de la jubilació de l'anterior propietari. Actualment, som tres persones les que atenem diàriament als nostres clients (un farmacèutic i dos auxiliars de farmàcia ), per la qual cosa la nostra atenció és completament personalitzada.

A FARMÀCIA TRES CREUS ens preocupem per la salut i el benestar de totes les persones que acudeixen a nosaltres, per la qual cosa els brindem una assistència farmacèutica integral. Disposem de serveis diversos, com l'atenció dermocosmètica, homeopatia, control de paràmetres cardiovasculars o dietètica. No podem passar per alt una de les nostres activitats principals: lelaboració de productes de qualitat farmacèutica per a la cura del cos, una marca pròpia i exclusiva de la farmàcia, que està en constant evolució.
Atenció farmacèutica i assessorament personalitzat ,línia dermocosmètica pròpia. Deshabituació tabàquica.Tests genètics.Horari: De dilluns a divendres de 9 a 20:30 i dissabtes 9:30 a 13:30

Imágenes y vídeos

Reserva un parking cerca de aquí

0  opiniones de la comunidad


Cargando comentarios. Espere, por favor.