+20 años con

Información y servicios de Centre De Psicología Clínica Rambla

Realitzen terapies individuals, familiars i de parella, abarcant trastorns de conducta, fòbies,ansietat, depressió, adiccions, obsessions, dol i pèrdues, sexologia..Tractaments de logopèdia. Elaboració d´informes i abordatge de peritatges judicials.

Tratamientos

  • Tratamientos: Terapia de familia, Trastorno de conducta, Fobias, Infancia

Actividades

  • Psicólogos

Acerca de Centre De Psicología Clínica Rambla

El Centre de Psicologia Clínica Rambla és un grup format per professionals de diferents especialitats dins del món de la Psicologia i que treballen amb un objectiu comú:tenir cura de la prevenció, detecció, diagnòstic, intervenció i seguiment de la problemàtica de la població, ( adults adolescents i infància) així com l´elaboració d´informes i abordatge de peritatges judicials.

La nostra metodologia alhora que segueix una orientació cognitiva-conductual,utilitza diverses tècniques i models, segons les peculiaritats dels nostres pacients, adreçats a modificar aquelles conductes emocions i pensaments desadaptats.
Portem 30 anys amb les nostres portes obertes amb la seguretat d´oferir més que un simple servei de psicologia,donant resposta a les necessitats que la nostra ciutat té plantejades.

Una intervenció globalitzada, on la col-laboració de la familia i l´escola hi juguen un paper important.Assesorament especific i general a tots aquells grups de persones que tinguin una inquietut per desvetllar dins l´ampli àmbit de la psicologia.

Imágenes y vídeos

Actividades relacionadas

sexólogos, centros de orientación pedagógica.

0  opiniones de la comunidad


Cargando comentarios. Espere, por favor.