+20 años con

Información y servicios de Centre De Psicología Clínica Rambla

Centre de Psicología Clínica, psicología judicial, terapia familia y parejas, trastorno de conductas y fobias, sexología, equipo especializado en infancia, adolescentes y adultos.

Tratamientos, Marcas y Productos

  • Tratamientos: Terapia de familia, Trastorno de conducta, Fobias, Infancia

Actividades

  • Psicólogos

Imágenes y vídeos

Quiénes somos y qué hacemos

Som especialistes titulats en diferents àrees:des de la psicologia infantil, d´adults, educació especial, sexologia,logopèdia, técnics en l´aprenentatge i orientació vocacional
El Centre de Psicologia Clínica Rambla és un grup format per professionals de diferents especialitats dins del món de la Psicologia i que treballen amb un objectiu comú:tenir cura de la prevenció, detecció, diagnòstic, intervenció i seguiment de la problemàtica de la població, tant infantil com adulta, des d´una vessant psicològica.


La nostra metodologia, alhora que segueix una orientació bàsica, utilitza diverses tècniques i models, segons les peculiaritats dels nostres pacients, adreçats a modificar aquelles conductes emocions i pensaments desadaptats.
Obrim les nostres portes amb la seguretat d´oferir més que un simple servei de psicologia,donant resposta a les necesitats que la nostra ciutat té plantejades.
Una intervenció globalitzada, on la col-laboració de la familia i l´escola hi juguen un paper important.Assesorament especific i general a tots aquells grups de persones que tinguin una inquietut per desvetllar dins l´ampli àmbit de la psicologia, mitjançant seminaris, col-loquis, taules rodones...

0  opiniones de la comunidad


Cargando comentarios. Espere, por favor.