Kids&us - Anglès per a nens d´un any

Cerrado

0 años

Kids&us - Anglès per a nens d´un any Rubí

Academias de idiomas en RUBI

Cursos d´angles per a nens


635487177
CERVANTES , 110 108, 08191, Rubí (BARCELONA)

Cerrado

Lunes y

Martes y

Miércoles y

Jueves y

Viernes y

Sábado Cerrado

Domingo Cerrado


Contacta con Kids&us - Anglès per a nens d´un any

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
0 años

Sello de Beedigital

Información y servicios de Kids&us - Anglès per a nens d´un any

  • Cursos d’anglès per a nens
  • Babies 1 i 2anys. Kids A partir dels 3 anys
  • Tweens A partir dels 9 anys. Teens A partir dels 13 anys

Actividades

Academias de idiomas


Acerca de Kids&us - Anglès per a nens d´un any

A Kids&Us els nens creixen acompanyats dels nostres personatges i històries. Els nostres cursos són una manera oberta i imaginativa de veure i entendre el món, que els permetrà anar assolint competències lingüístiques i arribar als nivells establerts en el Marc Europeu Comú de Referència (MECR).

Coneix els nostres cursos:

Babies. Els bebès estan preparats per aprendre una segona o tercera llengua des del moment en què neixen; per això, a Kids&Us se submergeixen en el nou idioma des del primer moment en un entorn dissenyat per motivar l’aprenentatge.

Kids. A Kids&Us els nens i nenes aprenen anglès quasi sense adonar-se’n a través de cançons, jocs, balls i situacions quotidianes amb les quals se senten identificats. L’anglès de Kids&Us creix amb els nostres alumnes i s’adapta als seus interessos i motivacions per aconseguir captar-ne l’atenció.

Tweens. A partir dels 9 anys, els nens i nenes aprenen anglès a través de personatges i activitats motivadores, vivències amb les quals se senten identificats i aventures excitants, que connecten amb les seves inquietuds. La bona base oral en anglès que han adquirit durant els primers cursos de Kids&Us es converteix en el pilar sobre el qual s’estructura aquesta etapa, al llarg de la qual es consoliden la lectura i l’escriptura en anglès.

Teens. A Kids&Us els nostres adolescents aprenen anglès en un entorn que connecta amb la seva realitat. Els nois i noies a partir de 13 anys tenen recursos per comunicar-se i expressar-se en llengua anglesa en moltes més situacions.