Residencia Nova Vida

Abierto

+ de 5 años

Residencia Nova Vida Roses

Residencias para personas mayores en Roses

Residencia para personas válidas y asistidas.


972150778
Calle de Josep Romañach i Serrats, 9 BAJO, 17480, Roses (GIRONA)

Abierto

Lunes

Martes

Miércoles

Jueves

Viernes

Sábado

Domingo


Contacta con Residencia Nova Vida

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
+ de 5 años

Sello de Beedigital

Información y servicios de Residencia Nova Vida

  • Residencia geriátrica para personas válidas y asistidas.Aire acondicionado - Amplio Jardín
  • Asistencia médica
  • Centro de día

Actividades

Residencias para personas mayores


Acerca de Residencia Nova Vida

L'any 1976, tot seguint la tradició mutualista Alt Empordanesa, va sorgir, a la Vila de Roses, una nova experiència cooperativa, que sota el nom de "Dr. August Pi i Sunyer, S.C.C.L.", va construir un complex residencial per a gent gran. La cooperativa Dr. August Pi i Sunyer, S.C.C.L., va escollir aquest nom per honorar i recordar aquest gran home que tan va estimar la gent i la Vila de Roses, i que, malauradament, va morir a l'exili.

Anys més tard, concretament el dia 23 de març de 1992, va ingressar el primer resident i a partir d'aquí progressivament s'han anat ocupant les 112 places autoritzades.

Posteriorment, el dia 24 de febrer de 1999, va ingressà el primer usuari del servei de centre de dia, que té una capacitat màxima de 25 places.

Pel que fa a l'equip tècnic, tenim una plantilla formada per 72 treballadors per oferir un servei eficient i de qualitat vers els residents i els seus familiars, proporcionant-los una tranquil·litat i una proximitat cap als diferents professionals que integren la plantilla. En contrapartida, ens continuen donant la seva confiança desprès de més de 17 anys de funcionament de l'entitat.

L'únic objectiu que perseguim és que el resident es trobi bé amb nosaltres: respectat, lliure i acollit; fent de la residència casa seva, tot esperant que pugui fer-hi totes les activitats que li agraden i li convenen.

La Cooperativa Dr. August Pi i Sunyer ofereix bàsicament dos tipus de serveis: RESIDÈNCIA ASSISTIDA i CENTRE DE DIA, amb un total de 112 i 25 places respectivament. Pel que fa a les places de residència assistida, 80 estan concertades amb l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS), de la Conselleria de Benestar i Família; de les 25 places de Centre de dia, 20 són places col·laboradores també amb l'ICASS. La resta de places són pels socis i sòcies de la Cooperativa.

Información adicional

  • Residencia Nova Vida forma parte de la red BeeDIGITAL y su información está verificada y protegida.
  • Fax: 972150431
  • Sociedades médicas: ISFAS, SANITAS
  • Servicio de urgencias 24h