Espai Rural La Fàbrega

Espai Rural La Fàbrega Riudarenes

Turismo rural: alojamientos rural en Riudarenes , Turismo rural en Riudarenes

Casa Rural a Riudarenes


626977872
Carrer Serra Magre, 6, 17421, Riudarenes (GIRONA)

Contacta con otros negocios similares

Casa Rural Can Borrellet

+34666561796

CICLOTURISME I MEDIAMBIENT

972206115

Contacta con Espai Rural La Fàbrega

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
Únete a BeeDIGITAL

Información y servicios de Espai Rural La Fàbrega

  • Benvinguts La Fàbrega.
  • Us oferim un lloc idòni on reunir petites families o uns quants amics, per fer-hi algun tipus de celebració o simplement juntar-se per gaudir del plaer de la bona companyia.
  • La Fàbrega és més que una casa pairal on cada detall ha estat pensat.

Actividades

TURISMO RURAL: ALOJAMIENTO RURAL


Acerca de Espai Rural La Fàbrega

Benvinguts La Fàbrega.
Us oferim un lloc idòni on reunir petites families o uns quants amics, per fer-hi algun tipus de celebració o simplement juntar-se per gaudir del plaer de la bona companyia.
La Fàbrega és més que una casa pairal on cada detall ha estat pensat i mimat per poder donar una estada comfortable, càlida i acollidora, amb espais grans per poder viure en autèntica llibertat, on la unió dels espais interiors i exteriors creen sensacions de viure en plena natura.
La Fàbrega és més que una casa de camp envoltada de boscos, on el repòs i la calma cremen a la llar de foc de la cuina, lloc ideal per poder fer una bona demostració gastronòmica mentre que al menjador s’hi respira la calma del pas del temps entre bona música i converses d’amics. A les quatre habitacions del pis de dalt hi reposa la mandra d’una bona migdiada, els espaiosos banys i distribuïdors juntament amb l’amplitud de cada lloc de la casa permeten una bona convivència.
La Fàbrega és més que una casa amb un jardí i uns exteriors pensats per poder gaudir de dinars i sopars a l’aire lliure, amb la llibertat per poder jugar i sentir les rialles dels més menuts jugant al sorral o a la piscina.
La Fàbrega és més que unes habitacions per poder descansar entre cants d’ocells i el soroll del vent murmurant entre branques d’arbres.
La Fàbrega és més que una casa pensada per les teves estades de cap de setmana o les teves vacances
La Fàbrega és un espai pensat per tu i els teus, perquè sols tu, saps el que vols i nosaltres som un equip que treballa per facilitar i crear el que busques.


Únete a BeeDIGITAL

Opciones similares a TURISMO RURAL por la zona

Casa Rural Can Borrellet
 Ver teléfono
 +34666561796

Can Borrellet es una masia tipica catalana, situada en el pueblo de Sant Miquel de Fluvià (Girona) en el centro de l'Empordà, a escasos 8 Km de la Costa Brava y sus magnificas playas. Con una capacidad máxima de 12 plazas puede acoger hasta 15 personas, incluyendo niños

Mapa de situación

Static map image