Xavier Masdeu Assessoria

Cerrado

+ de 20 años

Xavier Masdeu Assessoria Reus

Asesorías de empresas en Reus

Assessorament laboral, fiscal i comptable


+34977322797  -  +34673854075
Carrer Alt de Sant Salvador, 14 BAJO, 43201, Reus (TARRAGONA)

Cerrado

Lunes

Martes

Miércoles

Jueves

Viernes

Sábado Cerrado

Domingo Cerrado

Llama gratis

Contacta con Xavier Masdeu Assessoria

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
+ de 20 años

Sello de Beedigital

Información y servicios de Xavier Masdeu Assessoria

La nostra empresa es dedica a l’assessorament global per a pimes de la província de Tarragona i serveis de corresponsalia per a assessories.

Actividades

Asesorías de empresas


Acerca de Xavier Masdeu Assessoria

Xavier Masdeu Assessoria va néixer l’any 1992. Inicialment oferia serveis fiscals i comptables a les empreses. Actualment, i gràcies a la confiança de més de 400 clients, podem oferir a les petites i mitjanes empreses de tota la província de Tarragona un ventall de serveis: laborals, jurídics i administratius, tant amb professionals en plantilla com amb professionals externs d’àmplia experiència. A més, últimament hem ampliat la notra gamma de serveis i oferim a les assessories de l’Estat de la gestió de qualsevol document o servei que puguin necessitar a la nostra província.
També ara, som representants a Tarragona de Temporal Quality, ETT.
Actualment disposem d’unes noves i modernes instal·lacions, de més de 200 metres quadrats, situades en ple centre de Reus, amb aparcament públic al mateix edifici, que disposen dels últims mitjans tècnics, i el millor equip humà.
Xavier Masdeu Assessoria creu que l’empresari s’ha de dedicar a tirar endavant el seu negoci. La feina relacionada amb l’administració és cosa nostra. A més, les modificacions constants de les normatives legals fan que per a un empresari sigui gairebé impossible estar constantment al dia. També es impossible que pugi estar tot el dia a peu del canó, i després dedicar més hores a fer els llibres comptables, nòmines, etc… Aquesta idea ha perdurat en el temps i creiem que ha estat part del nostre èxit. L’empresari ha de tirar endavant el seu negoci, nosaltres com a professionals, hem d’ajudar-lo en tot el que necessiti. Esperem seguir molts anys al servei d’empresaris i professionals, per a tot allò que puguin necessitar.
Molt atentament,
Xavier Masdeu
Oferim:
Serveis Administratius i Varis.
Serveis Fiscals.
Serveis Comptables.
Serveis Laborals.
Serveis Mercantils.
Serveis de Corresponsalia.

Información adicional

  • Xavier Masdeu Assessoria forma parte de la red BeeDIGITAL y su información está verificada y protegida.
  • Fecha de apertura: Enero 1992