+20 años con

Información y servicios de Parrot Pintors Lleida

100 Anys al seu servei. Tot tipus de treballs de pintura industrial i decorativa. Rehabilitació de façanes. Interiorisme, habitatges, comunitats, locals pùblics, etc. Des de 1917 al vostre servei. Professionals de confiança.

Servicios

 • Pintura industrial
 • Pintura decorativa
 • Interiorismo
 • Rehabilitación de fachadas
 • Servicios a comunidades
 • Servicios a domicilio

Actividades

 • Pintores

Información adicional

 • Parrot Pintors Lleida forma parte de la red BeeDIGITAL y su información está verificada y protegida.
 • Fax: 973225334
 • Fecha de apertura: 1917

Parrot Pintors Lleida está cerca de...

 • Centro
  799 m

Sigue a Parrot Pintors Lleida

Acerca de Parrot Pintors Lleida

Parrot Pintors és molt més que una empresa familiar dedicada a la rehabilitació i la pintura. La nostra feina es basa en comprendre, integrar i resoldre les situacions i projectes que se'ns presenten, per tal d'executar-los de la forma més òptima, ràpida i natural.

El fet de treballar en un equip totalment coordinat i multidisciplinar, amb una experiència i confiança forjada amb anys i amb tots els recursos tècnics i humans necessaris, us són una garantia que estem disposats a demostrar-vos.


INTERIORISME:
La nostra experiència de més 100 anys ens fa coneixedors de la realitat que tenim davant. La nostra passió i vocació ens permet obtenir resultats òptims, alta professionalitat en les tasques i resultats immillorables.


Una llar agradable i comfortable és aquella feta a mida del qui l'ha pensada i hi ha de viure. És per aquest motiu que estudiem amb el client cada cas, tractant-lo com un projecte nou, amb il·lusió, interès i empatia. Assessorem i oferim idees quan així se'ns sol·licita, d'acord amb els paràmetres que el client o la clienta ens tramet, realitzant una tasca plenament integrada en l'entorn físic i el tarannà psicològic de qui ens contracta.
Treballem amb diferents teixits, papers, motllures i lacats, revestiments murals i estucs venecians.
REHABILITACIONS:
El nostre equip especialitzat pot oferir-vos els seus serveis en rehabilitacions de petites estances, pisos, cases, oficines, edificis sencers o temples d'alt trànsit. Només amb la serietat d'una empresa de persones tindreu la garantia d'un resultat brillant, exquisit i integrat amb l'entorn.

SERVEIS A COMUNITATS:

Adaptem el temps, diners i recursos segons la realitat del projecte. Per aquest motiu, som conscients que no hem d'emprar la mateixa metodologia, materials ni eines per pintar un pàrquing que un dormitori. Som eficaços i eficients en oferir solucions orientades a comunitats de propietaris o col·lectius, sent capaços de canviar la cara a pàrquings, escales o a façanes.

També tenim experiència en senyalització de trànsit, d'espais esportius i de vies públiques. En el mercat existeixen múltiples opcions per a cada actuació, condicionades pel temps i recursos disponibles. Permeteu assessorar-vos quant al ventall de possibilitats disponibles per a renovar la cara de les vostres instal·lacions!

Imágenes y vídeos

Actividades relacionadas

fachadas: restauración.

0  opiniones de la comunidad


Cargando comentarios. Espere, por favor.