Col·legi Santa Anna

Cerrado

Antigüedad PA Digital + de 10 años

Col·legi Santa Anna Lleida

Colegios privados en Lleida

Llar d´infants, Educació infantil, Primaria i ESO.

Logo PAdigital valoraciones

973266399
Rambla D'aragó, 15 , 25003, Lleida

Cerrado

Lunes

Martes

Miércoles

Jueves

Viernes

Sábado

Domingo


Contacta con Col·legi Santa Anna

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
Antigüedad PA Digital + de 10 años

Sello de Beedigital

Información y servicios de Col·legi Santa Anna

Llar d´infants, Educació infantil, Primaria i ESO.

Actividades

Colegios privados

Actividades relacionadas

Centros privados de educación infantilGuarderías infantiles

Información adicional

  • Col·legi Santa Anna forma parte de la red BeeDIGITAL y su información está verificada y protegida.
  • Fax: 973264828

Acerca de Col·legi Santa Anna

El nostre Col.legi, és la Congregació de les Germanes de la Caritat de Santa Anna, fundada l'any 1804 per la Beata Mare Maria Ràfols i el Pare Joan Bonal a l'Hospital Reial i General de Nostra Senyora de Gràcia de Saragossa.
El nostre estil d’escola vol transmetre als alumnes valors humans i cristians que facin d’ells persones autònomes i responsables, respectuoses amb els altres i capaces de donar el millor d’elles mateixes. Aquest és l’estil de la nostra fundadora, la Gna. Maria Ràfols: fortalesa d’esperit i treball continuat. La implementació de l’anglès com a llengua vehicular, el treball en noves tecnologies i la combinació de les diferents tècniques metodològiques (cooperatiu, destreses de pensament, per projectes…) volen assolir un aprenentatge competencial i diversificar la presentació dels coneixements als nostres nois i noies.
A Educació Infantil treballem les intel·ligències múltiples mitjançant els projectes d’aula, la música i la psicomotricitat. A Cicle inicial consolidem els continguts curriculars de lectura i escriptura en diferents bases (quadriculat, foli i Montessori) i amb diferents pretextos: el llibre de text, el treball cooperatiu o individual, la mitja hora de lectura diària o la llibreta viatgera.
A Cicle Mitjà i Superior ensenyem a planificar el propi treball –projectes de grup, projectes individuals o tasques programades- per tal que sigui capaç d’aconseguir els seus objectius i reflexionar sobre la millor manera d’assolir-los. També arbitrem dinàmiques que fomentin el treball cooperatiu com a eina per millorar el rendiment, afavorir un millor clima d’aula i potenciar l’autonomia i la responsabilitat individual i de grup. Per això, s’utilitza un llenguatge senzill, clar i estructurat en la presentació dels continguts nous, es graduen les activitats, deixant en darrer lloc les que requereixen un grau d’habilitat i d’autonomia més grans i es dóna èmfasi en els procediments i en les tècniques d’aprenentatge.
A Secundària, apostem per les tecnologies de la informació, l’èmfasi en les llengües estrangeres (àrees en llengua anglesa, alemany i francès), els projectes interdisciplinars i d’Aprenentatge-Servei, l’aprenentatge competencial de les llengües catalana i castellana i el foment de les àrees científiques complementen un mètode de treball qualitatiu i progressiu que es basa en el seguiment personal dels nois i noies amb les famílies.
Disposem de servei de menjador, biblioteca,servei d´acollida i esplai pels dissabtes a la tarda.

Está cerca de...

  • #
    Centro
    Centro520 m