Información y servicios de Autocares Pons

 • Más de 75 años de historia. Autocares de 16 a 60 plazas.
 • Viajes por toda España, Europa y norte de África.

Servicios

 • Presupuesto sin compromiso

  Actividades

  • AUTOCARES: SERVICIOS Y ALQUILER

  Sigue a Autocares Pons

  Quiénes somos y qué hacemos

  Empresa familiar Autocars Pons va iniciar l activitat l any 1931, i des de llavors el nostre creixement a permès consolidar-nos com una empresa amb solera. En aquest temps s ha viatjat per Catalunya, Espanya, tota Europa i també el nord dÀfrica.

  Amb més de 80 anys d història, Autocars Pons continua fidel al seu estil: oferir un bon transport i una atenció personalitzada a tots els seus clients. Aquesta orientació cap als seus clients, permet oferir una àmplia gamma de serveis adaptats a les necessitats específiques de les agències de viatge, entitats públiques, col·legis, congressos, empreses i particulars.

  Autocars Pons posa a disposició del públic un gran equip humà amb més de 25 persones altament qualificades, amb base operativa al Pol·ligon Industrial El Segre a Lleida, amb una flota de més de 18 vehicles equipats amb les màximes prestacions de confort i seguretat i amb una antiguitat mitjana inferior als 5 anys.


  Transport discrecional per tota Europa.
  Serveis a empreses i fàbriques.
  Transport escolar.
  Viatges de fi de curs.
  Transfers aeroports.
  Transport de persones amb mobilitat reduïda.
  Viatges turístics nacionals e internacionals.
  Sortides a la neu.
  Dinars i celebracions.
  Comiats de solter.
  Events i congressos.
  Serveis per entitats esportives i lúdiques.
  Disposem de vehicles que s´ adapten a totes les necessitats , desde autocars de 60 places, serveis amb minibus, servei de taxi i autocars adaptats per persones amb mobilitat reduïda. Equipats amb el màxim de prestacions: seients reclinables, climatitzador electrònic, DVD... a més a més tot acompanyat amb un compliment estricte de les normatives europees de seguretat en autocars, conducció responsable i respecte amb el medi ambient.

  Imágenes y vídeos

  Reserva un parking cerca de aquí

  0  opiniones de la comunidad


  Cargando comentarios. Espere, por favor.

  Opciones similares a AUTOCARES por la zona

  Viajes por toda España, Europa y norte de África

  Empresa de transporte de viajeros especializada en servicios discrecionales y organización de viajes nacionales e internacionales, para empresas, asociaciones y particulares.

  1  opinión

  Col·legis, excursions i Fàbriques. Transporte para colegios, excursiones y empresas.

  Autocars Perera

  Autocars i microbusos al seu servei. Servei per a col.legis i instituts. Trasllats per a treballadors, empreses, bodes i altres events.

  En Autocars Aler llevamos más de cincuenta años ofreciendo nuestros servicios. En nuestra web encontrará información sobre nuestra historia, podrá conocer todos nuestros servicios.

  Alquiler de autocares y taxis de 5 y 9 plazas. Servicio discrecional de autocares y taxis.

  Viatges, excursions, circuits, serveis escolars, empresas i institucions, transfers, bodes, celebracions. Servei de Taxis. - 24 HORES

  Empresa de transporte de viajeros especializada en servicios discrecionales y organización de viajes nacionales e internacionales, para empresas, asociaciones y particulares.