+20 años con

Información y servicios de Autocares Pons

Viajes por toda España, Europa y norte de África

Actividades

  • AUTOCARES: SERVICIOS Y ALQUILER
  • Autocares Pons forma parte de la red BeeDIGITAL y su información está verificada y protegida.

Quiénes somos y qué hacemos

Empresa familiar Autocars Pons va iniciar l activitat l any 1931, i des de llavors el nostre creixement a permès consolidar-nos com una empresa amb solera. En aquest temps s ha viatjat per Catalunya, Espanya, tota Europa i també el nord dÀfrica.

Amb més de 80 anys d història, Autocars Pons continua fidel al seu estil: oferir un bon transport i una atenció personalitzada a tots els seus clients. Aquesta orientació cap als seus clients, permet oferir una àmplia gamma de serveis adaptats a les necessitats específiques de les agències de viatge, entitats públiques, col·legis, congressos, empreses i particulars.

Autocars Pons posa a disposició del públic un gran equip humà amb més de 25 persones altament qualificades, amb base operativa al Pol·ligon Industrial El Segre a Lleida, amb una flota de més de 18 vehicles equipats amb les màximes prestacions de confort i seguretat i amb una antiguitat mitjana inferior als 5 anys.


Transport discrecional per tota Europa.
Serveis a empreses i fàbriques.
Transport escolar.
Viatges de fi de curs.
Transfers aeroports.
Transport de persones amb mobilitat reduïda.
Viatges turístics nacionals e internacionals.
Sortides a la neu.
Dinars i celebracions.
Comiats de solter.
Events i congressos.
Serveis per entitats esportives i lúdiques.
Disposem de vehicles que s' adapten a totes les necessitats , desde autocars de 60 places, serveis amb minibus, servei de taxi i autocars adaptats per persones amb mobilitat reduïda. Equipats amb el màxim de prestacions: seients reclinables, climatitzador electrònic, DVD... a més a més tot acompanyat amb un compliment estricte de les normatives europees de seguretat en autocars, conducció responsable i respecte amb el medi ambient.

Imágenes y vídeos

Reserva un parking cerca de aquí

0  opiniones de la comunidad


Cargando comentarios. Espere, por favor.