Información y servicios de Ascensors La Seu

Empresa propera i transparent dedicada a l´instalació, manteniment i reparació de ascensors. Consulti´ns sense cap compromís els nostres contractes de manteniment. Ara, contractant el manteniment del seu ascensor obtindrà 3 mesos de franc en el seu contracte de serveis.

Servicios

  • Mantenimiento de ascensores
  • Ascensores
  • Reparación de ascensores
  • Instalación de ascensores

Actividades

  • ASCENSORES Y MONTACARGAS: INSTALACION Y REPARACION

Información adicional

  • Horario continuo: 24 HORAS

Ascensors La Seu está cerca de...

  • Centro
    1,49 km

Quiénes somos y qué hacemos

D´una gran idea va sorgir un gran projecte, així va néixer ascensors La Seu, empresa propera i transparent per oferir un servei excel.lent als ciutadans de Lleida i província.
Ascensors La Seu és una empresa dedicada a enginyeria i transport vertical, amb una dilatada experiència al sector i qualificació pel Departament d´Indústria, destinada a resoldre problemes d´accesibilitat i poder donar solucions de movilitat
A Ascensors La Seu sabem que la tecnologia avança cada dia, per això, contem amb una àmplia gama de productes i serveis per poder cobrir qualsevol tipus de necessitat, oferint sempre la millor relació qualitat preu.
Des de Ascensors La Seu ens agradaria informar dels nostres serveis d´instal.lació, manteniment, reparació, modernització i rehabilitació de qualsevol tipus d´aparell elevador.
Tot aparell elevador requereix un contracte de manteniment per a complir amb les normatives vigents.
Disposem d´una àmplia experiència en manteniments d´ascensors de qualsevol marca i model del mercat.
Tenim tres tipus de contractes de manteniment flexibles: La Seu Basic, La Seu Medium i La Seu Top. Cada instal.lació no requereix dels mateixos serveis, d´aquesta manera el client pot escollir i assessorar-se pel producte més adequat.

Imágenes y vídeos

Reserva un parking cerca de aquí

0  opiniones de la comunidad


Cargando comentarios. Espere, por favor.

Opciones similares a ASCENSORES Y MONTACARGAS por la zona

Ver teléfono

Somos especialistas en plataformas para personas con movilidad reducida.

Ver teléfono

Manteniments d'ascensors multimarca. Servei 24h atenció d'avisos i rescat. Projectes i modernitzacions. Departament propi i assessorament personalitzat. Noves instal.lacions Ascensors, Plataformes, Salvaescales. Finançament a la seva mida!

Ver teléfono

Instalación, venta, mantenimiento de ascensores. Asesoramiento cualificado y soluciones integrales del sector. Mantenimiento y reparación en ascensores multimarca.

Ver teléfono

Montacargas, montaplatos, ascensores Elevadores, salvaescaleras, camas articuladas Trabajos de torno y fresa

Ver teléfono

Fusionamos la comodidad, la seguridad y la tecnología en cada uno de los procesos cotianos en su hogar.