Centre Veterinari Gomis - Vergés

Abierto

+ de 20 años

Centre Veterinari Gomis - Vergés L'Escala

Clínicas veterinarias en L'Escala

CLINICA VETERINARIA


972770323
Carrer L'ave Maria, 15 LOCAL, 17130, L´Escala (GIRONA)

Abierto

Lunes y

Martes y

Miércoles y

Jueves y

Viernes y

Sábado

Domingo Cerrado


Contacta con Centre Veterinari Gomis - Vergés

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
+ de 20 años

Sello de Beedigital

Información y servicios de Centre Veterinari Gomis - Vergés

Vacunacions i desparasitacions. Cirugia. Dietes especialitzades. Medicina interna. Dermatologia. Traumatologia. Ecografies. Radiografies. Comportament. Animal exòtics.

Actividades

Clínicas veterinarias


Acerca de Centre Veterinari Gomis - Vergés

Al nostre centre veterinari disposem d'una amplia sala d'espera amb una zona especialment habilitada pels gats i una àmplia zona de venta d'alimentació especialitzada i de venta exclusiva veterinària.
Les instal·lacions clíniques pròpiament aquestes consten d'un consultori, una sala de cures i de cirurgia menor, d'una sala d'hospitalització, un laboratori, una sala de diagnòstic per imatge i una sala de reveladora de Rx.

La teva mascota, la seva salut, i la convivència entre ella i tu, són els principals eixos de la nostra feina. Ser veterinari és una responsabilitat i nosaltres procurem acompanyar el teu amic i tu durant tots els trams de la seva vida. En tot moment intentem fer el millor per ell, de manera totalment independent, primer assessorant-te sobre la millor manera de cuidar-lo, alimentar-lo, protegir-lo contra les malalties més perilloses i freqüents. La prevenció és una part fonamental de la nostra feina, però si la teva mascota emmalalteix, disposem de moltes eines i una amplia experiència per, primer diagnosticar la patologia, per després instaurar el tractament més adient, sempre minimitzant dolor i patiment.