Farmacia Lda. Rosa Mª Mila Plans

Abierto

+ de 20 años

Farmacia Lda. Rosa Mª Mila Plans Granollers

Farmacias en Granollers

Framacia


938703596
Paseig de la Muntanya, 74 BAJO;TDA, 08402, Granollers (BARCELONA)

Abierto

Lunes y

Martes y

Miércoles y

Jueves y

Viernes y

Sábado

Domingo Cerrado


Contacta con Farmacia Lda. Rosa Mª Mila Plans

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
+ de 20 años

Sello de Beedigital

Información y servicios de Farmacia Lda. Rosa Mª Mila Plans

  • Laboratori de formulació magistral, homeopatia, dietètica, nutrició 3ª edad, dermofarmacia.
  • Horari de dilluns a divendres de 9 a 13:30h. i de 16:30 a 20h. Dissabtes de 9 a 13:30h.
  • Servei Personalitzat.

Actividades

Farmacias


Acerca de Farmacia Lda. Rosa Mª Mila Plans

Farmàcia Milà va néixer l’any 1992 a Barcelona com una farmàcia innovadora i compromesa amb la salut de les persones.
L’any 2000 ens vam trasladar a Granollers amb l’objectiu de millorar i mantenir la salut dels nostres clients, posant en pràctica les últimes tecnologies en quant a dispensació de medicaments, atenció farmacéutica i determinació de l’índex de colesterol i glucèmia per a prevenir riscos cardiovasculars.
L’any 2015 vam incorporar noves tecnologies en l’elaboració del SPD (servei personalitzat de dossificació de medicaments).
Per a nosaltres el més important és la salut de les persones, per aquesta raó realitzem assessorament i atenció personalitzada per a cada persona, sent de vital importancia el tracte personalitzat, proper i familiar.
DERMOCOSMÈTICA
Totes les pells no són iguals, i per això tenen diferents necessitats!! A farmacia Milà t'assessorarem amb els millors tractaments per la teva pell, sigui com sigui.
CURA CORPORAL
A farmacia Milà ens posem a la teva pell i t'oferim tractaments per a totes les necessitats de la teva pell: bebé, sensible, atòpica, seca, amb picors, amb descamació, normal,... Sóm experts.
DIETÈTICA
Amb el consell dietètic personalitzat de la nostra nutricionista diplomada, juntament amb l'àmplia gamma de productes que posem a la teva disposició, podràs aconseguir el teu objectiu.
SUPLEMENTACIÓ
L'objectiu de la farmacia Milà és millorar la teva salut, per fora i per dins.Amb l'àmplia gamma de suplements que t'oferim, aconseguim restaurar l'equilibri bionutricional, optimitzar el funcionament cel-lular i millorar l'estat general de l'organisme. Posem a la teva disposició: desequilibri de la flora intestinal, salut digestiva, cobrir carències derivades de l'estil i els hàbits de vida...
ATENCIÓ INFANTIL
A la farmacia Milà ens encanten els nadons, i t'oferim tot el que necessitaràs per a la cura del teu bebé: alimentació infantil, accessoris, higiene, ... Consulta les nostres activitats i promocions!!
ALTRES SERVEIS
Elaboració del SPD robotitzat. (gratuït) Fórmules magistrals. Visita nutricionista diplomada amb hores concertades. (gratuït) Atenció infantil: preparem llistes de naixement i canastretes personalitzades i adaptades a qualsevol pressupost. Assessorament dermocosmètica (gratuït) Tensió arterial, anàlisi glucosa i colesterol, pesabebés, bàscula per adults.




Servicios

  • Parking próximo

    Métodos de pago

    • Master Card
    • 4B
    • Euroseismil
    • Diners Club
    • Visa

    Información adicional

    • Farmacia Lda. Rosa Mª Mila Plans forma parte de la red BeeDIGITAL y su información está verificada y protegida.
    • Temporada de cierre: 6 DE AGOSTO AL 21 DE AGOSTO
    Cómo llegar
    • Autobús: 1, 3