+20 años con

Información y servicios de Gràfiques Fornells

Impresores de todo tipo en: OFFSET, DIGITAL, COMPOSICIÓN Y DISEÑO.

Actividades

  • IMPRENTAS

Gràfiques Fornells está cerca de...

  • Centro
    962 m

Quiénes somos y qué hacemos


GRÀFIQUES FORNELLS, és una empresa d'arts Gràfiques - impremta, fundada l'any 1977, ara fa 32 anys, per Joan Fornells, que després d'estar 21 anys treballant en una altra empresa de renom com era Gràfiques Curbet, gràcies a la qual va aprendre l'ofici, primer com a caixista, després linotipista, i més tard fotocomposició, va arribar el moment d'establir-se pel seu compte, primer amb tipografia, i després poc a poc entrar en el món de l'offset, que segurament és el pas més gran que s'ha fet dins el món de les arts gràfiques en tota la seva història.

Després de la fotocomposició, el pas següent dintre del món de les arts gràfiques va ser la dels ordinadors, que fou quant s'incorporà a l'empresa, en Joan Fornells (fill), que és l'actual gerent de l'empresa.

El primer taller es va muntar al carrer Freser. L'any 1983 es traslladà al carrer de la Rutlla, 14, a un local de 125 m2. Fins l'any 2005 que, obligats per la manca d'espai, es tornà a traslladar al carrer Saragossa, 15, on estem actualment en un local de 500 m2. Disposem d'un gual de 8 metres i un aparcament per als nostres clients de 150 m2.

Últimament s'ha renovat tot el taller amb maquinària d'última tecnologia, per la qual cosa estem en condicions d'oferir tota mena de productes impresos al millor preu.


Gràfiques Fornells, impremta offset d'arts gràfiques a Girona des de 1977.
Serveis que us oferim:

Impressió en offset quatricromia (CMYK), b/n i digital de:

Catàlegs, revistes, programes de festa major.
Posters, flyers, tríptics, díptics...
Targetes, cartes, sobres, carpetes, formularis i disseny.
Participacions de casament, natalicis, etc.
Cartes de restaurant.

Impressió digital, en color o blanc i negre per a tirades petites.
Plastificat brillant i mate.

Reserva un parking cerca de aquí

0  opiniones de la comunidad


Cargando comentarios. Espere, por favor.