Dispuig

+ de 20 años

Dispuig Girona

Helados y congelados (distribución) en Girona

Distribuidores de todo tipo de productos congelado


972206713  -  972206635
Calle Rimau, 2 BAJO, 17007, Girona
Llama gratis

Contacta con Dispuig

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
+ de 20 años

Sello de Beedigital

Información y servicios de Dispuig

Distribuidores de todo tipo de productos congelados, pescado fresco, carne fresca, postres, panadería, pastelería, aceites, conservas, productos dietéticos y helados.

Actividades

Helados y congelados (distribución)


Acerca de Dispuig

Dispuig és una empresa familiar de Girona dedicada a la distribució d'aliments congelats i de peix i marisc fresc per al sector de l'hostaleria. Francisco Puig Masjoan va fundar l'empresa el 1944 per a la fabricació de confitures i conserves vegetals, activitat que reailtzava a la seva fàbrica de Domeny, amb la marca "La Masía".

Amb els anys la fàbrica també va produir malta, torrons i gelea, aconseguint amb cada producte un gran reconeixement. Durant els anys 50 Dispuig es va introduiren el sector del gel amb la distribució de gelats i amb la producció de polos de diferents sabors, amb fòrmules que aconseguia millorar constantment gràcies a la seva inquietud per oferir sempre la màxima qualitat i gust.

Davant l'èxit assolit amb els polos, i amb una gran visió de furtur, Francisco Puig va apostar pel món del congelat.

Actualment DISPUIG li ofereix un gran catàleg de productes:

- CONGELATS: verdures, precuinats, carns, cefalòpodes, peix, marisc, bolleria.

- GELATS I POSTRES: tot tipus de gelats, pastels, reposteria, de diferents marques per a poder escollir el que realment els hi interessa. Nosaltres mateixos ens encarreguem de dissenyar cartells personalitzats amb els productes que cada hosteler decideixi incloure.

- PEIX FRESC: comprem sota comanda a diari. Manipulació del peix a voluntat del client. Servim cada dia.

- PRODUCTES DIETÈTICS: tot tipus de productes dietètics i aptes per a celíacs.

- OLIS: tot tipus d'olis per a la cuina. El nostre servei de distribució és ràpid i eficient. La separació per vehicles entre les mercaderies congelades i les refrigerades, és un dels nostres principals distintius en aquesta matèria, ja que ens permet tenir un servei diari per als productes frescos.

Dispuig es una empresa que fue constituida el 04/01/1984 bajo la forma social de SOCIEDAD ANONIMA y cuyo CNAE (Clasificación Nacional de Actividades Económicas) se corresponde con la actividad: Intermediarios del comercio de productos diversos. Cuenta actualmente con una plantilla de de 50 a 200. Su capital social es de más de 100.000€. Actualmente, su facturación se encuentra en el rango de más de 2.500.000€.

Información financiera y mercantil

  • Fecha de constitución: 04/01/1984
  • Forma social: SOCIEDAD ANONIMA
  • Actividad CNAE: Intermediarios del comercio de productos diversos
  • Rango Nº empleados: de 50 a 200
  • Rango de facturación: más de 2.500.000€
  • Rango del capital social: más de 100.000€