Dental Girona

+ de 20 años

Dental Girona Girona

Clínicas dentales en Girona

Especialitats odontològiques, estètica dental.


972207477  -  972216207
Carrer del Nord, 17 1;2, 17001, Girona
Llama gratis

Contacta con Dental Girona

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
+ de 20 años

Sello de Beedigital

Información y servicios de Dental Girona

 • Especialitats odontològiques, estètica dental, periodòncia.
 • Endodòncia, ortodòncia, odontopediatria, implantacions.
 • Cirugia oral, pròtesis dentals, cirugia maxil·lofacial, ATM.

Actividades

Clínicas dentales

Actividades relacionadas

Clínicas dentales

Acerca de Dental Girona


Dental Girona
Dental Girona va iniciar la seva activitat el 1992 i ha anat evolucionant al llarg dels anys amb la vocació doferir un tracte professional, però al mateix temps proper als pacients.

El centre es troba ubicat al carrer Nord 17 de Girona, en un edifici modernista construït lany 1906 per larquitecte Isidre Bosch Bataller.

A Dental Girona comptem amb un equip de professionals especialitzats en totes les àrees odontològiques, per tractar duna manera global als nostres pacients. Les instal·lacions i equipaments més avantguardistes, així com la formació i experiència del nostres professionals, ens permeten arribar al diagnòstic correcte i oferir els millors resultats en els tractaments odontològics per els nostres pacients.

L'equip de Dental Girona sempre al servei del pacient, amb passió per la feina ben feta i compromesos a oferir una odontologia de qualitat amb el màxim rigor científic.

Dental Girona, per tractar al pacient de forma integral, ofereix totes les especialitats odontològiques: odontologia preventiva, estètica dental, endodòncia, periodòncia, rehabilitació oral, pròtesi dental, odontopediatria, ortodòncia, ATM i dolor orofacial, apnea del son i roncopatia, cirurgia oral i maxil·lofacial, radiologia.

Tots els tractaments es poden realitzar en el mateix centre per lodontòleg o equip dodontòlegs especialitzats en els diferents tractaments odontològics.
La formació en les diferents especialitats odontològiques i el treball en equip multidisciplinari és imprescindible per aconseguir els resultats desitjats.
- Especialitats odontològiques, estètica dental, periodòncia.
- Endodòncia, ortodòncia, odontopediatria, implantacions.
- Cirugia oral, pròtesis dentals, cirugia maxil·lofacial, ATM.

Dental Girona es una empresa que fue constituida el 19/04/1995 bajo la forma social de SOCIEDAD LIMITADA y cuyo CNAE (Clasificación Nacional de Actividades Económicas) se corresponde con la actividad: Actividades odontológicas. Cuenta actualmente con una plantilla de de 10 a 50. Su capital social es de 0€ - 3.500€. Actualmente, su facturación se encuentra en el rango de entre 500.000€ - 1.000.000€.

Información financiera y mercantil

 • Fecha de constitución: 19/04/1995
 • Forma social: SOCIEDAD LIMITADA
 • Actividad CNAE: Actividades odontológicas
 • Rango Nº empleados: de 10 a 50
 • Rango de facturación: 500.000€ - 1.000.000€
 • Rango del capital social: 0€ - 3.500€

Está cerca de...

 • #
  Centro
  Centro681 m