+20 años con

Información y servicios de Casagrangi, Corredoria d´Assegurances, SL

Corredor d´assegurances.

Actividades

  • Seguros: corredurías

Información adicional

  • Casagrangi, Corredoria d´Assegurances, SL forma parte de la red BeeDIGITAL y su información está verificada y protegida.
  • Fax: 972226605

Casagrangi, Corredoria d´Assegurances, SL está cerca de...

  • Centro
    439 m

Sigue a Casagrangi, Corredoria d´Assegurances, SL

Acerca de Casagrangi, Corredoria d´Assegurances, SL

CASAGRANGI desenvolupa l'activitat de mediació d'assegurances, servei professional que s'ofereix en forma d'assessorament especialitzat, independent i objectiu, que cerca les millors opcions asseguradores en funció de les necessitats i carcterístiques de cada client, independentment de si és persona física, particular o autònom o persona jurídica. Igualment oferim el màxim recolzament un cop s'ha produït el sinistre, assessorant, representant i aconsellant al client enfront la pròpia entitat asseguradora i enfront el contrari.
Ens avala una experiència de més de 40 anys en el sector de les assegurances, històricament iniciant-se com agents d'assegurances i posteriorment com a corredor d'assegurances.
El nostre equip humà li oferirà un assessorament de qualitat, gràcies a una gran experiència i coneixement de les assegurances obtinguts al llarg dels anys així com mitjançant una constant tasca de reciclatge i formació.
El nostre objectiu és garantir la tranquil"litat dels nostres clients perquè puguin gaudir del seu temps sabent que tenen a CASAGRANGI uns professionals de confiança que li donaran una atenció integral i personalitzada davant de qualsevol situació imprevista en matèria d'assegurances.
Gràcies a una aposta de present i sobretot de futur tenim un acord estratègic amb Willis Network, que ens permet ser més competitius en producte i preu que implica obtenir unes condicions molt avantatjoses pels nostres clients . Oferim els nostres serveis en:
Assegurances particulars:
Accidents
Comunitat
Decessos
Estalvi - Jubilació
Llar
Mòbils o tarjetes
Salut
Subsidi
Vehicles
Vida
Altres
ASSEGURANCES EMPRESA:
Comerç
Defensa Jurídica
Flotes vehicles
Oficina
Pime- Multindustria
Rc. Adm. i Directius
Resp. Civil General
Transport Merc.
Running
Turisme Actiu

0  opiniones de la comunidad


Cargando comentarios. Espere, por favor.