+15 años con

Información y servicios de Pastisseria Forn Reig

Forn de llenya de l´any 1932. Mestres Artesans.

Actividades

  • PASTELERIAS Y CONFITERIAS

Quiénes somos y qué hacemos

El Forn de Reig és un dels pocs que encara funciona exclusivament a base de llenya. El forn és morú (àrab) i es troba en perfecte estat, es va construir l'any 1932. El forn àrab és en essència una cambra d'obra on es crema llenya més o menys fina. Es tracta d'un mètode únic que permet independència de les energies convencionals i lús de recursos renovables.

Durant l'època de la guerra civil s'hi feia el pa de Sant Corneli i el forn va ser escenari de la crema de molts mobles. Anys més tard van ampliar el negoci convertint-lo també en una renombrada pastisseria, que actualment és molt coneguda arreu de la comarca i Andorra on s'hi venen moltes coques, mones de Pasqua, torrons, panellets i una xocolata artesana exquisida. Continuem sent una empresa familiar generació darrere generació, regit per dos socis: el forner Josep Reig Bach i el pastisser Josep Fusté Reig, on actualment ja hi ha els seus respectius fills al capdavant del forn i de la pastisseria. Hi esteu tots convidats!

Productes del forn: coques de pa, coques de Viena, pa de tot tipus fins a 2 kg. Per encàrrec fem pans grans fins a 5 kg. Coca del raier(maurada), mona de Pasqua antiga que es cou al forn de llenya com es feia abans i unes excel·lents coques de pebrot (coca de recapte) i coques de ceba.
Productes de la pastisseria: rebosteria, magdalenes borratxes, pastes de te, mones, panellets, tortells, diversitat de torrons, xocolata...

Reserva un parking cerca de aquí

0  opiniones de la comunidad


Cargando comentarios. Espere, por favor.