Pastisseria Forn Reig

Antigüedad PA Digital + de 20 años

Pastisseria Forn Reig Coll de Nargó

Pastelerías y confiterías en Coll de Nargó

Forn de llenya de l´any 1932. Mestres Artesans.

Logo PAdigital valoraciones

973383179
Carretera Nova, 17 BAJO, 25793, Coll de Nargó (LLEIDA)

Contacta con Pastisseria Forn Reig

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
Antigüedad PA Digital + de 20 años

Sello de Beedigital

Información y servicios de Pastisseria Forn Reig

Forn de llenya de l´any 1932. Mestres Artesans.

Actividades

Pastelerías y confiterías


Acerca de Pastisseria Forn Reig

El Forn de Reig és un dels pocs que encara funciona exclusivament a base de llenya. El forn és morú (àrab) i es troba en perfecte estat, es va construir l'any 1932. El forn àrab és en essència una cambra d'obra on es crema llenya més o menys fina. Es tracta d'un mètode únic que permet independència de les energies convencionals i lús de recursos renovables.

Durant l'època de la guerra civil s'hi feia el pa de Sant Corneli i el forn va ser escenari de la crema de molts mobles. Anys més tard van ampliar el negoci convertint-lo també en una renombrada pastisseria, que actualment és molt coneguda arreu de la comarca i Andorra on s'hi venen moltes coques, mones de Pasqua, torrons, panellets i una xocolata artesana exquisida. Continuem sent una empresa familiar generació darrere generació, regit per dos socis: el forner Josep Reig Bach i el pastisser Josep Fusté Reig, on actualment ja hi ha els seus respectius fills al capdavant del forn i de la pastisseria. Hi esteu tots convidats!

Productes del forn: coques de pa, coques de Viena, pa de tot tipus fins a 2 kg. Per encàrrec fem pans grans fins a 5 kg. Coca del raier(maurada), mona de Pasqua antiga que es cou al forn de llenya com es feia abans i unes excel·lents coques de pebrot (coca de recapte) i coques de ceba.
Productes de la pastisseria: rebosteria, magdalenes borratxes, pastes de te, mones, panellets, tortells, diversitat de torrons, xocolata...