Información y servicios de Grup Jané

Som un grup d´empreses que ens dediquem a la fabricació de Pinsos i Flocs de Cereals, comercialitzem vedella de qualitat, i també tenim una serradora. Contacta amb nosaltres mitjançant les nostres vies de comunicació

Actividades

  • GRANJAS AGROPECUARIAS
  • Grup Jané forma parte de la red BeeDIGITAL y su información está verificada y protegida.

Acerca de Grup Jané

Ramaders i Pastors de la Vall del Cardener és la marca certificada de vedella del grup Jané. La nostra experiència de més de 30 anys, ens ha servit per treure al mercat una carn de vedella de qualitat, totalment garantida. El nostre control sobre tota la cadena alimentària (explotacions, fàbrica de pinso i escorxador), ens permet fer un exhaustiu seguiment de les carns que vostè degustarà.
-Grusvip som una cooperativa creada l'any 1974 per agricultors i ramaders dels voltants de Cardona. Actualment som 400 socis.
-Va ser fundada pels germans Rafel i Josep Jané Bertran, després s'hi van incorporar els fills i, actualment, els néts. En els nostres inicis ens dedicàvem a la compra-venda de cereal, més tard vam fer farina de pa, després es va ampliar al món ganader, i posteriorment a la fabricació de Flocs i venta de vedella de qualitat.
Que hacemos:
PIENSO:
Elaborem pinso a base de productes naturals (cereals, lleguminoses, oleaginoses, subproductes de cereals...) per a gairebé totes les espècies.
*Presentació en farina, granulat o un mix de flocs i grànul.
Les nostres especialitats són:
pinso per vedells // pinso per xais // pinso per cavalls
Venda de medicaments i productes zoosanitaris. Venda de llavors forratgeres i cereals. Compra de Cereals i lleguminoses. Tipus de Pinso que fem:
VEDELLA CUALITAT:
*ANIMALS
La Vall del Cardener, travessa tot el Solsonès i part del Bages, lloc idoni per la pastura i cria del bestiar boví. Les nostres vaques pasturen lliurement per les nostres explotacions, alimentant-se de farratges naturals. Els vedells, conviuen amb les mares fins que són acabats d’engreixar en les nostres explotacions, també situades a la Vall del Cardener. Els nostres animals provenen de races seleccionades i són engreixats ens les explotacions certificades tant nostres com dels socis de la cooperativa. Els vedells de pastura entren a les nostres explotacions amb una edat inferior als 6 mesos. Les pràctiques utilitzades per la cria i l’engreix són les adients per a obtenir un producte de la màxima qualitat.
*ALIMENTACIÓ
Els nostres animals són acabats d’engreixar amb pinsos a base de cereals de la nostra pròpia fàbrica de pinsos. Els pinsos compostos estan elaborats amb un mínim d’un 50% de cereals, lleguminoses o proteaginoses en forma de flocs. El cereal en forma de flocs, li proporciona a la canal de boví, l’engreixament just per treure-li el millor sabor a la carn.

Imágenes y vídeos

Reserva un parking cerca de aquí

0  opiniones de la comunidad


Cargando comentarios. Espere, por favor.