Unió De Botiguers De Cambrils

Cerrado


977791688
Tres Eres, 3 PRIMERO A, 43850, Cambrils (TARRAGONA)

Cerrado

Lunes

Martes

Miércoles

Jueves

Viernes

Sábado Cerrado

Domingo Cerrado

Contacta con otros negocios similares

Mbframes

+34698224016

Just Trilles. Assessoria Integral

977831727

Contacta con Unió De Botiguers De Cambrils

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
Únete a BeeDIGITAL

Información y servicios de Unió De Botiguers De Cambrils

La Unió de Botiguers de Cambrils fundada l´any 1978 es va constituir per l´integració voluntària de comerciants amb establiments ubicats a la ciutat de Cambrils, per poder conjuntament potenciar i promocionar aquest comerç.

Actividades

ASOCIACIONES EMPRESARIALES


Acerca de Unió De Botiguers De Cambrils

La Unió de Botiguers de Cambrils fundada l´any 1978 es va constituir per l´integració voluntària de comerciants amb establiments ubicats a la ciutat de Cambrils, per poder conjuntament potenciar i promocionar aquest comerç.

L´any 1997 el Departament d´Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya, va posar en marxa els Plans de Dinamització per fer front a la amenaça per la globalitació econòmica, la implantació de grans superfícies, noves formes de distribució, canvis d´hàbits i comportament dels consumidors entre d´altres.

La Unió de Botiguers va creuer convenient engegar un Pla de Dinamització per Cambrils i l´any 1999 va iniciar tot un seguit d´accions per poder-ho dur a terme. El Pla de Dinamització a Cambrils ´CAMBRILS OBERT´, es va engegar l´any 2001 amb la col´laboració de la Generalitat, l´Ajuntament i la Cambra de Comerç de Reus.

L´objectiu de Cambrils Obert és aconseguir la millora i competitivitat de les petites i mitjanes empreses comercial des d´un punt de vista territorial. En poques paraules, el que es vol aconseguir és arribar a ser un bon conjunt comercial a cel obert.

´CAMBRILS OBERT´ ha potenciat les iniciatives de la UNIÓ DE BOTIGUERS i amb la finalitat de promoure un increment de l´activitat comercial a Cambrils.

Unió De Botiguers De Cambrils es una empresa que fue constituida el 01/04/2005 bajo la forma social de SOCIEDAD LIMITADA y cuyo CNAE (Clasificación Nacional de Actividades Económicas) se corresponde con la actividad: Comercio al por menor de aparatos electrodomésticos en establecimientos especializados. Cuenta actualmente con una plantilla de de 0 a 10. Su capital social es de 50.000€ - 100.000€. Actualmente, su facturación se encuentra en el rango de entre 0€ - 500.000€.

Información financiera y mercantil

  • Fecha de constitución: 01/04/2005
  • Forma social: SOCIEDAD LIMITADA
  • Actividad CNAE: Comercio al por menor de aparatos electrodomésticos en establecimientos especializados
  • Rango Nº empleados: de 0 a 10
  • Rango de facturación: 0€ - 500.000€
  • Rango del capital social: 50.000€ - 100.000€

Servicios

  • Unio de botiguers cambrils
  • Union de tiendas en cambrils
  • Tiendas en cambrils
  • Asociacion de tiendas en cambrils
  • Asociaciones de tiendas cambrils

Información adicional

  • Fecha de apertura: 1974

Únete a BeeDIGITAL

Opciones similares a ASOCIACIONES EMPRESARIALES por la zona

Mbframes
 Ver teléfono
 +34698224016

Nuestra prioridad, eres tú. La transparencia, el trato personal y la responsabilidad son claves en nuestra manera de trabajar. Ponemos a tu disposición las más avanzadas técnicas, las metodologías y el personal más especializado.

Just Trilles. Assessoria Integral
 Ver teléfono
 977831727

Fiscal, laboral, contable, jurídico, mercantil y asesoría vitivinícola.

Mapa de situación

Static map image