4 años con

Información y servicios de LES FINQUES DEL PLA TERRAMINIUM

  • Gestió de proximitat amb el suport d´un gran grup d´Administració de finques.
  • Tota la documentació i moviments de la comunitat, sempre al teu abast.
  • L´Administració de finques transparent.

Actividades

  • Agentes de la propiedad inmobiliaria
  • LES FINQUES DEL PLA TERRAMINIUM forma parte de la red BeeDIGITAL y su información está verificada y protegida.

Sigue a LES FINQUES DEL PLA TERRAMINIUM

Imágenes y vídeos

Quiénes somos y qué hacemos

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic i la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, els informem que les dades que figuren en aquesta comunicació estan incloses en un fitxer automatitzat propietat de LES FINQUES DEL PLÀ (Isabel Càmara Casado). Per a l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel.lació o oposició, podran dirigir-se en qualsevol moment a aquesta entitat, en el domicili situat al Passeig Montserrat, 24, 08349 Cabrera de Mar (Barcelona).

Aquest missatge es dirigeix exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació CONFIDENCIAL sotmesa a secret professional o que la divulgació estigui prohibida en virtut de la legislació vigent. Si heu rebut aquest missatge per error, us preguem que ens ho comuniqueu per aquesta mateixa via i tot i procedint a la seva destrucció.

En Lesfinques del Plan Terraminium nos dedicamos a la administración de comunidades y fincas en toda Cabrera de Mar. Asimismo, nuestros 20 años de dolatada experiencia nos convierten en su mejor opción al reducir los gastos de sus inmubles y bienes.

0  opiniones de la comunidad


Cargando comentarios. Espere, por favor.