Terra - Fust 2000 S.L.

Cerrado - Abre en 34 min

+ de 20 años

Terra - Fust 2000 S.L. Brunyola i Sant Martí Sapresa

Tierras para jardinería (mayoristas) en Sant Martí Sapresa

Todo tipo de tierras y gravas para jardinería.

 Servicio a domicilio

972178256  -  639305645
Carretera de Santa Coloma A Anglès, 1 , 17430, Sant Martí Sapresa, Brunyola i Sant Martí Sapresa (GIRONA)

Cerrado - Abre en 34 min

Lunes y

Martes y

Miércoles y

Jueves y

Viernes y

Sábado

Domingo Cerrado


Contacta con Terra - Fust 2000 S.L.

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
+ de 20 años

Sello de Beedigital

Información y servicios de Terra - Fust 2000 S.L.

Todo tipo de tierras y gravas para jardinería. Cantera de Sauló.Transporte propio a particulares y empresas. Servicio urgente.Empresa certificada en gestión de residuos vegetales.

Actividades

Tierras para jardinería (mayoristas)


Acerca de Terra - Fust 2000 S.L.

Desde 1992 Terra - Fust 2000, S.L. está dedicada a movimientos y distribución de tierras para jardinería. Cuenta con cantera de áridos. Ofrece todo tipo de piedras para decoración de jardines y exteriores. Servicio de transporte propio. Venta y distribución a particulares y empresas.

Som una empresa dedicada a l'extracció i la seva posterior producció i subministrament d'àrids en general. Així com també estem dedicats a l'explotació y subministrament de terres per a jardins i plantes. Situats a Brunyola (Girona), donem sobretot servei a clients situats en tota Catalunya, encara que en algunes ocasions ens desplacem a altres regions amb els nostres materials quan els nostres clients ens ho demanden.
La nostra dilatada experiència ens ha portat a tenir un coneixement ampli sobre les més adequades aplicacions dels materials que produïm. Terra Fust 2000 té com a compromís el respecte al medi ambient, per a això s'està executant i desenvolupant un procés innovador de producció d'àrids reciclats basat en l'optimització de les barreges i les aplicacions dels mateixos.


La empresa cuenta con una amplia gama de tierras, materiales para jardinería, rocalla, áridos y piedras. Llame y será atendido con la prontitud del servicio urgente. La cercanía con la cantera de Sauló permite la oferta de fabulosas piedras decorativas. Se realizan todo tipo de trabajos forestales.

Productes: Graves, terres, árids, gespa artificial, llenya.
Jardineria: Els nostres productes segueixen diverses línies en funció del seu ús: per als jardins, Terra Fust 2000 té tant materials envasats, com a terres vegetals i torbes, barreja de matèries fines i matèria orgànic-vegetal, com a materials que venda a granel, com la terra abonada.
Les idees decoratives que es deriven d'aquests productes són les de la calidesa dins de les llars i una decoració rústica per als jardins.

Servicios

  • Servicios a domicilio