+10 años con

Información y servicios de Escola Gravi S.C.C.L.

Escola cooperativa privada concertada a tots els nivells.

Actividades

  • Colegios privados

Escola Gravi S.C.C.L. está cerca de...

  • Parc Guell
    1,19 km
  • Tibidabo
    1,87 km

Acerca de Escola Gravi S.C.C.L.

Trets d ¨identitat.

Ens identifiquem per ser una escola cooperativa, catalana, laica, activa, democràtica i pluralista. El nostre projecte educatiu entén l ¨ensenyament com a educació integral i vol transmetre els valors ètics que són la base per a una societat més justa: llibertat, tolerància, solidaritat, civisme, respecte a la natura.

Som una escola cooperativa. Fomentem el treball en equip, la participació en projectes comuns i la concepció de la diversitat com a riquesa.

Som una escola catalana, i és per això que la nostra llengua d ¨aprenentatge i de relació interna i externa és el català. El fet de definir-nos com a escola catalana no és només un fet lingüístic. És també una qüestió d¨arrelament al país i de vivència de les festes i els costums tradicionals.

Som una escola laica. A l¨escola acollim i respectem les diverses creences i ideologies que sexpressen democràticament, ens proposem la potenciació dels valors ètics que facin dels nostres alumnes unes persones plenament formades i integrades a la societat.

Som una escola activa. El nostre objectiu principal és el desenvolupament integral de l ¨alumne: un equilibri entre el saber i el ser, en constant evolució entre els dos i els divuit anys. Aquest propòsit fa necessària la seva participació en el propi procés educatiu i la utilització de mètodes densenyament actius basats en el respecte i la tolerància.

Som una escola democràtica i pluralista. Volem transmetre als alumnes els valors ètics que són la base per a una societat més justa.

La nostra voluntat pluralista es tradueix en l ¨objectiu de fomentar el coneixement i el respecte de la diversitat cultural, ètnica, sexual, religiosa i ideològica. Ara bé, també volem ser pluralistes en el sentit de respectar la diversitat dels nostres alumnes. Cada nen i cada nena és diferent i tots tenen dret a una educació completa i integral.
Un espai per a cada etapa.

GRAVI és una escola privada i concertada en els nivells obligatoris i post obligatoris. Acull nens/es de 2 a 18 anys: d¨Educació Infantil, Ensenyament Primari, ESO i Batxillerat. A lescola hi ha tres espais de característiques diferents, un per a cada etapa:

- Edifici dInfantil (Av. Vallcarca 217).
-Edifici de Primària (Av. Vallcarca 258).
- Edifici dESO i Batxillerat (Jericó 5-7).

Els edificis estan adaptats a les necessitats dels alumnes i són autònoms pel que fa als espais i serveis que necessita cada etapa.

INSTAL·LACIONS.
L¨escola disposa dels recursos materials i humans adient

Actividades relacionadas

colegios privados.

0  opiniones de la comunidad


Cargando comentarios. Espere, por favor.

Otras direcciones