Centro de Rehabilitación y Medicina Física Sastre Roca

Abierto

0 años

Centro de Rehabilitación y Medicina Física Sastre Roca Barcelona

Fisioterapeutas en Barcelona


932021366
Carrer Aribau, 300 SO;DUP 298-300, 08006, Barcelona

Abierto

Lunes y

Martes y

Miércoles y

Jueves y

Viernes y

Sábado Cerrado

Domingo Cerrado


Contacta con Centro de Rehabilitación y Medicina Física Sastre Roca

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
0 años

Sello de Beedigital

Información y servicios de Centro de Rehabilitación y Medicina Física Sastre Roca

Si necesitas ayuda para una rehabilitación tras una lesión o accidente, o si requieres ayuda para paliar dolores musculares, puedes acudir a CENTRO DE REHABILITACIÓN Y MEDICINA FÍSICA SASTRE ROCA .

Actividades

Fisioterapeutas


Acerca de Centro de Rehabilitación y Medicina Física Sastre Roca

A Sastre Roca som conscients de la responsabilitat que això implica, en aquest sentit, i en línia amb els nostres principis de millora contínua, li presentem el portfoli actualitzat de capacitats i serveis que oferim en el Centre.

El Centre de Rehabilitació compta amb una llarga trajectòria professional, fundat l’any 1.978, duem més de 35 anys al servei dels nostres pacients, esdevenint un dels centres de referència a Barcelona.

L’any 2008 s’amplia el catàleg de serveis i les instal·lacions, amb el llançament de Fisioestètica Aribau, on treballem la fisioteràpia des d’una vessant estètica i de benestar amb aparatologia d’avantguarda i mitjançant l’aplicació de criteris i mètodes col·legiats.

Al llarg de 2015 culmina el pla de relleu generacional en la direcció, en aquest sentit, s’executa un important projecte d’inversió en millora de les instal·lacions, posant especial èmfasi en la inversió en aparatologia per tal de que hi hagi un millor acolliment als pacients i la recuperació es produeixi en condicions òptimes. L’acceptació per part dels pacients ha estat excepcional, ens agradaria compartir-ho també amb els nostres col·laboradors.

Comptem amb professionals i instal·lacions per atendre de forma sostinguda una demanda de 140 pacients per dia, assegurant els nostres indicadors de qualitat, tractament personalitzat i excel·lència en el resultat.

Situat al C/Aribau nº 300 disposem d’un espai de 800m2 distribuïts en planta baixa i subterrani amb accés directe des del carrer Aribau, sense barreres arquitectòniques. Molt a prop de la Clínica del Pilar i la Clínica Barraquer i excel·lent comunicació de la xarxa de transports públics de Barcelona (Autobús, FCG, Metro)

Estem en el quadre mèdic de les principals mútues de salut, som membres de l’associació d’asseguradors -disposant de conveni amb tot el sector en l’àrea d’accidents- i mantenim convenis de col·laboració amb la Universitat.

Complementant la vessant assistencial, oferim lloguer d’espais: despatxos mèdics totalment equipats amb servei de secretaria i sales polivalents configurables de 60 i 80m2 on es poden realitzar diferents activitats en grup, així com cursos de formació.

Som un gran equip de professionals, aportem valor afegit, el tracte i l’empatia amb el pacient

Treballem amb el que ens agrada, ens divertim treballant.

Ens agraden els nous reptes, obtenim bons resultats, sabem amb certesa que el nostre treball té sentit.

Centro de Rehabilitación y Medicina Física Sastre Roca es una empresa que fue constituida el 01/04/1998 bajo la forma social de SOCIEDAD LIMITADA y cuyo CNAE (Clasificación Nacional de Actividades Económicas) se corresponde con la actividad: Otras actividades sanitarias. Cuenta actualmente con una plantilla de de 0 a 10. Su capital social es de más de 100.000€. Actualmente, su facturación se encuentra en el rango de entre 0€ - 500.000€.

Información financiera y mercantil

  • Fecha de constitución: 01/04/1998
  • Forma social: SOCIEDAD LIMITADA
  • Actividad CNAE: Otras actividades sanitarias
  • Rango Nº empleados: de 0 a 10
  • Rango de facturación: 0€ - 500.000€
  • Rango del capital social: más de 100.000€

Servicios

  • Centro de rehabilitación y fisioterapia

    Información adicional

    • Centro de Rehabilitación y Medicina Física Sastre Roca forma parte de la red BeeDIGITAL y su información está verificada y protegida.
    • Cita previa

    Está cerca de...

    • #
      La Pedrera
      La Pedrera1,31 km
    • #
      Casa Batllo
      Casa Batllo1,71 km
    • #
      Parc Guell
      Parc Guell1,77 km