Información y servicios de Miquel Feliu Soler. Arquitecte

T’oferim disseny, professionalitat, gestió de l’obra i sobretot treballar amb tu per aconseguir espais increibles, adaptats al teu pressupost i a les teves necessitats

Tratamientos, Marcas y Productos

 • Tratamientos: Obra Nova, Rehabilitació, Reformes, Ampliacions, Interiorisme, Eficiència energètica, Inspeccions Tècniques de l’edifici, Gestió immobiliària, Gestió d’obra

Actividades

 • ARQUITECTOS

Información adicional

 • Obra Nova T’ajudem a crear nous espais del no res per a fer un espai a mida de les necessitats del client. Amb una extensa experiència en prefabricats, oferim múltiples solucions que redueixen el cost i el temps d’execució.
 • Rehabilitació Donem una nova vida als edificis existents respectant la història i utilitzant les tècniques més actuals per adaptar-los als nous usos.
 • Reformes Creem nous espais inimaginables a partir dels existents adaptats a les noves necessitats de la propietat i utilitzant els millors recursos per tu.
 • Ampliacions Som especialistes en ampliacions d’habitatges. Estudiem les màximes possibilitats de construcció de la finca, a la vegada que utilitzem els millors recursos constructius per a que la seva construcció sigui el més ràpida i econòmica.
 • Interiorisme Per aquells que volen arribar a l’últim detall, MFS Arquitectura ofereix un servei d’interiorisme tant per aquells que volen reformar o pels que volen només fer un canvi d’imatge.
 • Eficiència energètica La certificació d’eficiència energètica d’un edifici, és obligatori presentar-la en qualsevol arrendament o compraventa. Realitzem la seva tramitació amb la major rapidesa possible perquè en menys d’una setmana tingui el certificat a les seves mans.
 • Inspeccions Tècniques de l’edifici Les ITE són les revisions obligatòries per a tots aquells edificis plurifamiliars que tinguin més de 45 anys. Comprovem el seu estat pel correcte manteniment i per rebre les subvencions que la comunitat pugui necessitar.
 • Gestió immobiliària Diga’ns el que busques i t’ajudem a trobar-ho. Gràcies als nostres gestors de finques, podràs trobar el que necessites al millor preu i tenir el nostre assessorament per estudiar la viabilitat de les obres a realitzar.
 • Gestió d’obra Ens encarreguem de gestionar l’obra amb total independència i rigor. Gràcies a les certificacions realitzades periòdicament, es manté un control estricte de despeses i obra executada perquè el client sàpiga en tot moment el que s’ha fet i pagat.
 • Miquel Feliu Soler. Arquitecte forma parte de la red BeeDIGITAL y su información está verificada y protegida.

Acerca de Miquel Feliu Soler. Arquitecte

MFS ARQUITECTURA és un despatx ubicat a Ulldecona (Tarragona) i Badalona (Barcelona), amb una extensa experiència en habitatge, tant de reforma, rehabilitació com obra nova.

Dins del equip contem amb grans professionals de la construcció per tal de donar el millor servei als nostres clients. Arquitectes, aparelladors, enginyers industrials, de camins canals i ports i dissenyadors gràfics formen un equip al servei d’una arquitectura que funcioni i emocioni, eficient, i respectuosa amb el medi ambient. Sempre de la mà del client, cerquem la proposta que s’adeqüi a les necessitats i la manera de viure de cadascú.

Imágenes y vídeos

Reserva un parking cerca de aquí

1  opiniones de la comunidad


Cargando comentarios. Espere, por favor.