Centre terapèutic Carme Noguer

Cerrado

0 años

Centre terapèutic Carme Noguer Badalona

Podologos en Badalona

CENTRE DE PODOLOGIA

 Servicio a domicilio
933838907
Carrer Conquesta, 19 Baixos, 08912, Badalona (BARCELONA) Otras direcciones

Cerrado

Lunes y

Martes y

Miércoles y

Jueves y

Viernes y

Sábado Cerrado

Domingo Cerrado


Contacta con Centre terapèutic Carme Noguer

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
0 años
Galería de imágenes

Sello de Beedigital

Información y servicios de Centre terapèutic Carme Noguer

PODOLOGIA

Actividades

PODOLOGOS


Acerca de Centre terapèutic Carme Noguer

La història de la podologia Bejiga comença paral·lelament a Vilassar de Mar i Badalona amb en Domingo Bejiga Garriga i en Joan Bejiga.

L’any 1977 a Vilassar de Mar en Domingo Bejiga Garriga s’estableix com a podòleg al barri del “barato”. Amb el temps la consulta va quedar petita i va canviar de localització fins a establir-se al carrer Sant Genís que és on som actualment.

Uns anys més tard, al 1984, a Badalona, en Joan Bejiga i la Carme Noguer lloguen un petit local per posar injeccions el primer i per fer massatges la segona. Més tard, es traslladen al carrer Conquesta, on som actualment, i on en Domingo Bejiga Serra seguirà els passos del seu pare i continuarà amb l’ofici.

Al 2005, la tercera generació dedicant-se a la salut en general i la segona generació que es dedica a la cura dels peus en particular, entra al negoci per continuar l’empenta que l’avi, els pares i el tiet van començar ja fa uns anys enrere.

Ara, al 2017, la jubilació dels predecessors fa que l’Eduard Bejiga agafi la responsabilitat de seguir les petjades que les altres generacions han deixat. El llistó és alt, ja que tots han sigut institucions com a professionals de la infermeria i la podologia, tant a Badalona com a Vilassar de Mar. Aplicant tots els coneixements que li han donat i modernitzant-los amb els nous que ha aprés i aprendrà espera poder seguir resolvent totes les vostres consultes.

Podologia Bejiga també vol oferir-vos altres serveis com el de fisioteràpia i el de cirurgia plàstica, intentant així fer més complerts els serveis que us oferim, dotant-nos dels millors professionals.

Información adicional

  • Centre terapèutic Carme Noguer forma parte de la red BeeDIGITAL y su información está verificada y protegida.
  • Cita previa

Este negocio no admite opiniones y valoraciones sobre su actividad