Viatges Concord

Viatges Concord Manresa

Agencias de viajes en Manresa


938746152
Passeig Pere III, 53, 08242, Manresa (BARCELONA)

Contacta con otros negocios similares

Globus Voltor

+34938023373

Descubriendo Mundo

+34616437183

Contacta con Viatges Concord

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
Únete a BeeDIGITAL

Información y servicios de Viatges Concord

Viatges Concord es una agencia de viatges que porta més de 30 anys oferint viatges per empreses, vacacionals i en grup a un ampli ventall de clients de tot Catalunya...

Actividades

AGENCIAS DE VIAJES


Acerca de Viatges Concord

Viatges Concord, S.A. neix a l any 1983 amb una clara vocació inicial cap el turisme vacacional. En el transcurs del temps i la lògica evolució del mercat, hem anat creixent amb els viatges dempresa, vacacionals i grups de grans viatges, gràcies a la varietat i seriositat en la nostra oferta de serveis, la qual cosa ens ha permès avui dia comptar amb lamistat i col·laboració dun bon nombre de clients de les nostres comarques.

Es doncs, aquest motiu que ens permetem oferir-vos un servei datenció al client personalitzada tenint com a màxima ambició assolir el viatge que més sadeqüi a les seves necessitats, un servei seriós, ràpid i actualitzat, posant a la seva disposició una excel·lent plantilla de 6 professionals on es conjuga perfectament la veterania, la joventut i la professionalitat de tots els seus membres.

QUE ES EL QUE VIATGES CONCORD LI POT OFERIR?

Abans de decidir un viatge, creiem que és important comparar diferents opcions, resoldre dubtes i assessorar millors solucions.

A Viatges Concord els oferim un servei datenció al client personalitzada tenint com a màxima ambició assolir el viatge que més sadeqüi a les seves necessitats, per aquest motiu els presentem no només que els poden interessar sinó maneres denfocar-los.

VIATGES A FORFAIT

Li oferim un estudi del viatge que més el sedueixi a qualsevol lloc del món i amb qualsevol mitjà de transport, tenint sempre en compte les millors connexions, tarifes, allotjaments i serveis possibles. D aquesta manera podrà saber el cost final del viatge abans de comencar-lo.

A Viatges Concord posem a la seva disposició tota la nostra experiència i el servei dels nostres corresponsals arreu del món per assessorar-lo.

VIATGES DE NOCES

La confiança i professionalitat de la nostra feina conjuntament al ventall de possibilitats a escollir garanteixen una estada única i especial. Saben que la Lluna de Mel és quelcom irrepetible. Demana informació per la nostra Llista de Noces

VIATGES A MIDA

En moltes ocasions el viatge a mida és la millor opció, aquest tipus de sortida, peró, requereix un treball de documentació i formulació ditineraris. Nosaltres ús podem orientar en la selecció del destí, rutes, distribució de les etapes, selecció dhotels, lloguer de cotxes i llocs a visitar. Daquesta manera obtindreu un millor rendiment del vostre viatge.

VIATGES PER GRUPS

Per vostè i la seva família, per grups damics, i per companys de feina o de classe, podem estudiar el viatge més adient i millor adaptat a les condicions de la colla, en dies, preu i contingut.

VIATGES INCENTIUS

En un viatge dincentius hi ha moltes expectatives dipositades, a Viatges Concord li estudiem al màxim la selecció del destí, el programa del viatge i la seva realització.

Información adicional

  • Fax: 938745507
  • Horario continuo: 24 HORAS

Únete a BeeDIGITAL

Opciones similares a AGENCIAS DE VIAJES por la zona

Globus Voltor
 Ver teléfono
 +34938023373

Nuestros vuelos se pueden realizar desde cualquier punto de la geografía catalana y nuestros pilotos tienen una larga experiencia a nivel internacional en las mejores compañías internacionales de vuelos en globo.

Descubriendo Mundo
 Ver teléfono
 +34616437183

Los que formamos nuestro negocio procuramos cuidar cada servicio. Y lo logramos dedicando a nuestros usuarios toda nuestra experiencia en el sector.

Viajes Anaconda S.L.
 Ver teléfono
 +34690234934

Viajes a medida. Confeccionamos el viaje del cual sueñas. El mejor precio. Compara y elige. Contáctanos, Te atendemos por whatsapp, cuando tu quieras. ¿Próxima Parada? Ofrecemos el mejor servicio de asistencia 24/7, sea el destino que sea.

Alianza Travi
 Ver teléfono
 936535010

Necesitas autocar para un viaje en grupo, un colegio, club deportivo, tu empresa o en esa celebración especial con tus familiares y amigos? Contamos con la mejor flota vehiculos, ofreciendo la mayor seguridad, confort, tecnología y calidad en todos nuestros servicios.

Baricentro
 9  opiniones
 Ver teléfono
 937190211

Alimentación, complementos, electrodomésticos, hipermercado, moda, muebles, ocio, regalos, juguetes, restauración...

Mapa de situación

Static map image