Escola Gravi

Escola Gravi Barcelona

Colegios privados en Barcelona


934344239
Avinguda de Vallcarca, 217, 08023, Barcelona

Contacta con otros negocios similares

Llar D'infants Brusi

932093145

Balmespí Escola Infantil

932189472

Contacta con Escola Gravi

Si incluyes tu teléfono, el negocio te podrá llamar

* Campo obligatorio
Únete a BeeDIGITAL

Información y servicios de Escola Gravi

  • Escola cooperativa privada concertada a tots els nivells.
  • Infantil, primària, ESO, batxillerat. (P2 Subvencionat).
  • Cuina pròpia, escola de música, extraescolars d´anglès,d´esports,escacs,teatre i dansa

Actividades

COLEGIOS PRIVADOS


Acerca de Escola Gravi

Trets didentitat.

Ens identifiquem per ser una escola cooperativa, catalana, laica, activa, democràtica i pluralista. El nostre projecte educatiu entén lensenyament com a educació integral i vol transmetre els valors ètics que són la base per a una societat més justa: llibertat, tolerància, solidaritat, civisme, respecte a la natura.

Som una escola cooperativa. Fomentem el treball en equip, la participació en projectes comuns i la concepció de la diversitat com a riquesa.

Som una escola catalana, i és per això que la nostra llengua daprenentatge i de relació interna i externa és el català. El fet de definir-nos com a escola catalana no és només un fet lingüístic. És també una qüestió darrelament al país i de vivència de les festes i els costums tradicionals.

Som una escola laica. A lescola acollim i respectem les diverses creences i ideologies que sexpressen democràticament, ens proposem la potenciació dels valors ètics que facin dels nostres alumnes unes persones plenament formades i integrades a la societat.

Som una escola activa. El nostre objectiu principal és el desenvolupament integral de lalumne: un equilibri entre el saber i el ser, en constant evolució entre els dos i els divuit anys. Aquest propòsit fa necessària la seva participació en el propi procés educatiu i la utilització de mètodes densenyament actius basats en el respecte i la tolerància.

Som una escola democràtica i pluralista. Volem transmetre als alumnes els valors ètics que són la base per a una societat més justa.

La nostra voluntat pluralista es tradueix en lobjectiu de fomentar el coneixement i el respecte de la diversitat cultural, ètnica, sexual, religiosa i ideològica. Ara bé, també volem ser pluralistes en el sentit de respectar la diversitat dels nostres alumnes. Cada nen i cada nena és diferent i tots tenen dret a una educació completa i integral.

Un espai per a cada etapa.

GRAVI és una escola privada i concertada en els nivells obligatoris i post obligatoris. Acull nens/es de 2 a 18 anys: dEducació Infantil, Ensenyament Primari, ESO i Batxillerat. A lescola hi ha tres espais de característiques diferents, un per a cada etapa:

- Edifici dInfantil (Av. Vallcarca 217).
- Edifici de Primària (Av. Vallcarca 258).
- Edifici dESO i Batxillerat (Jericó 5-7).

Els edificis estan adaptats a les necessitats dels alumnes i són autònoms pel que fa als espais i serveis que necessita cada etapa.

INSTAL·LACIONS.
Lescola disposa dels recursos materials i humans necessaris per dur a terme les activitats pròpies del centre: aules dinformàtica, laboratoris química i ciències naturals, aules de música, plàstica, aules d´audiovisuals, tecnologia i idiomes, gimnàs, pistes poliesportives, biblioteques, sales polivalents, aules de desdoblament, menjadors i patis.


Únete a BeeDIGITAL

Opciones similares a COLEGIOS PRIVADOS por la zona

Llar D'infants Brusi
 Ver teléfono
 932093145

De 0 a 3 anys, cuina propia, terrassa assolellada...

Balmespí Escola Infantil
 Ver teléfono
 932189472

Classes des dels 3 mesos als 3 anys – Horari és de 8:00 a 18:30, adaptable a les famílies Programa d´acollida – Assesorament psicopedagògic – Anglés – Servei fora d´horari Servei de comedor

Escola Bressol Kasperle
 Ver teléfono
 932370572

Centro privado de 0 a 3 años con horario de 07:45h. a 19:00 h. de Lunes a Viernes

Escola Regina Carmeli - Horta
 Ver teléfono
 934278371

Som una escola concertada de qualitat, amb metodologies i projectes propis on el demà l'apliquem avui i l'alegria... cada dia!

Drac Xic
 Ver teléfono
 934583844

Llar d'infants. Espai familiar

Ciclos Formativos Palcam
 Ver teléfono
 934359749

Escola CONCERTADA en totes les etapes educatives, des d'infantil, batxillerat i Cicles Formatius. Formació en llengua anglesa. Amplies instal·lacions esportives i servei de menjador propi.

Universo Montessori
 Ver teléfono
 +34651310430

Somos el Centro Infantil Universo Montessori, trabajamos con niños de 1 año a 6 años. Trabajamos con el método Montessori. En nuestra escuela también puedes encontrar clases de yoga para niños, clases de arte, psicomotricidad, talleres infantiles...

Escola Infantil Pandy
 Ver teléfono
 933477939

La nostra Escola gaudeix de les noves pedagogies potenciant el desenvolupament tant físic com psíquic del nen.

Escola Técnico Professional Xavier
 Ver teléfono
 933191700

Centre Concertat de Secundària Postobligatòria i d´Educació Superior. Batxillerat, Cicles Formatius G Mitjà. Cicles formatius Grau Superior, Proves Accés Grau Superior.

Escola Isabel de Villena
 Ver teléfono
 933718598

Jornada Portes Obertes, 07/03/2020. Educació INFANTIL, PRIMÀRIA, ESO i BATX. Durant tot el matí podreu visitar l’escola. Ompliu el formulari i escolliu torn. Tota la informació a www.villena.cat

Mapa de situación

Static map image

Está cerca de...

  • #
    Parc Guell
    Parc Guell1,06 km
  • #
    Tibidabo
    Tibidabo1,93 km